Kettőből kettő – a Nice Gaming folytatja útját a rájátszásban

Kitartóan küzdött a GIWU a rájátszás második fordulójában, a győzelem azonban nem jött össze.

A vasárnapi első fordulót követően péntek este rendezték a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság rájátszásának második fordulóját, melyben új szereplőként a God Is With Us szerepelt a vasárnapi győztes Nice Gaming mellett.

A pályák kiválasztását követően Inferno-ra, Mirage-ra és Cache-re is szükség volt, annak érdekében, hogy ki lesz a ma este folyamán a Salamander ellenfele. A Nice Gaming által választott Inferno-n az első félidőben már 6-0-ra is vezettek C7upiX-ék, később pedig már hét körös is volt a differencia, a félidőt pedig 11-4-es előnnyel zárták, melynek egyik legizgalmasabb jelenete egy Diablo által elkövetett 1v3 ACE clutch szituáció megoldása lett.

A második játékrészben szintén megnyerte mind a pisztoly–, mind a soron következő kört, így már 13-4-re is vezetett az N6, melyre csupán két körrel tudott reflektálni a GIWU is, az első pálya végül 16-6-os Nice Gaming győzelemmel zárult, jöhetett Mirage.

A második pálya elején az N6 ismételten behúzta az első két kört, a GIWU azonban gyorsan reagált, és át is vették a vezetést 3-2-re, később már 8-4-re is vezettek V1CE-ék, a félidő 9-6-tal zárult. A második félidőben viszont megint egy négy körös szériát hozott a félidő elején a Nice Gaming, így már ők vezettek 10-9-re, ekkor viszont valami megtört az N6-nál, és kört sem nyervén, 16-10-re megnyerte a saját általuk választott pályát a GIWU, így érkezhetett a mindent eldöntő Cache.

Cache lett eredmények szempontjából a legszorosabb végeredménnyel végződő pálya. Az N6 –ahogy azt Inferno-n is megtette– ismét nagy előnyre tudott szert tenni a meccs elején, hiszen 7-0-ra is vezették arbie-ék, de a hét körösnél nagyobb különbségre nem tudott szert tenni az N6, így 10-5-ös végeredménnyel zárult az első játékrész.

A második félidőben a GIWU fel tudott zárkózni egészen 10-9-ig is, ezután három kör érkezett az N6-tól, majd a GIWU-tól szintén, ezt pedig egy újabb három körös széria követte a Nice Gaming-től, mely már a mérkőzés lezárását is jelentette, hiszen 16-12-vel, összességében 2-1-es végeredménnyel ismét a Nice Gaming diadalmaskodott, így a GAMERZONE csapatát követően God Is With Us-t is kiejtették, akik ügyesen helyt álltak, a győzelem azonban most elmaradt.

NICE GAMING 2 - 1 GOD IS WITH US

  • Inferno - 16-6
  • Mirage - 10-16
  • Cache - 16-12

A rájátszás harmadik fordulójában tehát ismét az N6 csapatáé lesz a főszerep, ezúttal viszont egy még komolyabb ellenféllel kell szembenézniük, hiszen a Salamander Gaming-gel kell farkasszemet nézniük, ma este, melyről természetesen élő közvetítést továbbra is az E1TV alábbi csatornáján követhettek!

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!