Megújul a Trophy rendszer és érkezik az Earthquake

Megújul a Trophy rendszer és érkezik az Earthquake

Új játékmódok, új varázslat és Trophy Gate. Ez vár ránk hamarosan a Clash Royale-ban!

Hatalmas frissítést jelentett be a Supercell. Jön az April Update, ami alapjaiban forgatja fel a Clash Royale-t. Nézzük, mi vár ránk a megújult játékban!

Trophy Road

A legfontosabb változás, hogy mesterséges védelmet kapnak a trófeáink, azaz ha elérünk egy bizonyos szintet hiába veszítünk akár végtelenszer, akkor sem eshetünk vissza. De mennyi trófeát kell elérni, hogy ne dobjon vissza a vereség után a játék? Jelenleg 4000-nél húzták meg a fejlesztők a határt, vagyis mindenki húzzon bele, aki eddig még nem érte el ezt a lépcsőfokot! Az Ultimate Champion League 7000 trófeától, a Royal Champion 6600 trófeától indul.

Új játék módok, egyelőre csak klántársak ellen

Mega Deck

18 lapból állíthatjuk össze a Mega paklit, ami mellé további bónuszként kapunk egy kis extra elixír boostot is, így könnyedén pörgethetjük a rengeteg lapot.

Elixir Capture

Mindkét hídon spawnolnak az elixírek, amiket saját egységeinkkel tudunk megszerezni. Mindkét játékosnak továbbá van lehetősége elpusztítani az Elixír Storage-et, ami két elixírrel jutalmazza a játékost, aki lerombolja. Azé a játékosé a bónusz két elixír, aki az utolsó ütéssel elpusztítja a tárolót!

Dragon Hunt

A pálya közepére kell fókuszálni ezúttal is, mivel az Elixir Egg feltörése kell, hogy a játékosok szeme előtt lebegjen. Aki feltöri a tojást, annak az oldalára spawnol egy Baby Dragon, vagy Inferno Dragon, vagy Electro Dragon! Az Elixir Egg nem csak egyszer pusztítható el, mivel ha feltörik, akkor harminc másodperc után újra spawnol a tojás és újra mehet a harc az értékes sárkányokért.

Új kártya: Earthquake

Új varázslat érkezik a játékba, amit főleg az épületek elpusztítására lehet majd használni. 400 %-kal többet sebez a tornyokon kívüli buildingekre, ránézésre elég jó counter lehet az Elixir Collectorra, vagy a Mortarra.

Nektek hogy tetszenek az újítások? Osszátok meg véleményeket velünk!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!