Hirdetés

Végre LAN-on is találkozott a két francia sztárcsapat

Sziky | 19/04/15 15:00
Cikk mentése

Egy kemény francia rangadó után egy könnyed döntő következett.

Hirdetés

A Charleroi Esports első felvonása azonnal belopta magát a szívünkbe, még mielőtt elkezdődtek volna a meccsek. Aki lemaradt róla, feltétlen pótolja a legkínosabb CS:GO verseny megnyitót, amit valaha láttunk. Szerencsére, később már csak a játéké volt a főszerep, ott pedig nem panaszkodhattunk. 

Sajnos a ScreaM-féle GamerLegion csapatának nem sikerült a rájátszásba jutnia, ellenben a francia szurkolók dörzsölhették a tenyerüket, hiszen, mind a Vitality, mind a G2 remek formában volt. A második elődöntőben szembe is kerültek egymással, így meglepően hosszú idő után végre megkaptuk a francia rangadót, amit már oly rég óta vártunk. 

Parázs mérkőzésnek néztünk elébe, különösen úgy, hogy mindhárom pálya kedvelt a francia csapatok körében. Persze nekik sem Nuke az a pálya, ami benne van a top 3-ban, de azért sokkal többször választják, mint más csapatok. Ennek megfelelően egy szoros küzdelmet láthattunk a pályán, amin ugyan a G2 képes volt 15-10-ről felzárkózni, az utolsó kör mégis a Vitality neve mellett landolt.

Overpass volt a következő pálya, ami hasonlóan izgalmasra sikerült. Egy szoros első félidő után a Vitality tudott hét körös hátrányból fordítani, a 30. körben jaCkz egy nyertes 1v2 helyzettel kiharcolta csapatának a hosszabbítást, amit aztán a G2 sikeresen meg is tudott nyerni.

Cache azonban bármennyire is legendásan jó pályája volt az utóbbi években a G2-nak, a Vitality egyszerűen még jobb rajta és könnyedén lemosták róla ellenfelüket. Semmi sem működött a G2-nak, persze az sem segített nekik, hogy számtalan alkalommal egyesével szaladtak be a Vitality játékosainak célkeresztje elé, legyen szó eco vagy force körről, de még teljes felszereléssel sem volt meg az összhang a G2 játékosai között.

Így 2-1-es eredménnyel a Vitality jutott a döntőbe, ahol a Sprout csapatát már könnyedén győzték le. Igaz Inferno-n nagyon szépen kezdtek a németek, 11-4-es eredménnyel nyerték meg az első félidőt, de aztán a franciák még egy ennél durvább, 1-12-es második játékrésszel megnyerték a pályát. A G2 után pedig a Sprout sem jelenthetett akadályt Cache-en, így a Vitality győzelmével zárult a meglehetősen viccesen induló Charleroi Esports.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?