Streamelj karaokét: itt az ingyenes Twitch Sings, a közösségi éneklés!

Streamelj karaokét: itt az ingyenes Twitch Sings, a közösségi éneklés!

Ingyenes funkcióval bővül a Twitch. Bárki énekes karrierbe kezdhet a világ legnépszerűbb streaming platformján!

A TwitchConon több bejelentést is elsütöttek, amik közül kiemelkedik a Twitch Sings, a legújabb közösségi funkció. Ha szeretnétek énekes karrierbe fogni, akkor a Youtube mellett már a Twitchen is elkezdhetitek bontogatni a szárnyaitokat!

2018 októberében a Emmett Shear bejelentette, hogy a Harmonix Music Systems-szel közösen dolgozik a Twitch a legújabb "játékon", a Twitch Sings-en. A világ legnagyobb streaming platformja nem is bízhatta volna másra a fejlesztést, mivel a Harmonix már közel két évtizede fejleszt zenés játékokat. Eddig még nem sokat tudtunk a programról, de végre a napokban kiderült minden részlet, ami alapjaiban forgathatja fel a Twitchet. Eddig is volt "Music és Perfmorming Arts" alcsoport az "IRL" szekción belül, de most már itt a Twitch Sings, ami kibővíti a repertoárt. A következő generációk Lady Gaga-ig, vagy Robbie Williams-ei nőhetik ki magukat, miközben szórakoztatják a nézőiket, akik folyamatos interakcióban lesznek a közvetítővel. Kiválaszthatják a következő dalt, virtuális álló ovációval fogadhatják a legjobb előadásokat, miközben ugyanúgy pöröghetnek a támogatások, cheerek és feliratkozások. Játékon belüli eseményekkel is színesíthetőek a közvetítések, mint például, hogy a nézők arra kérhetik az énekest, hogy macska módjára "kornyikáljon".

Aki szeretne belevágni az énekes karrierbe ingyenesen letöltheti minden platformra a programot és máris szabadjára engedheti a hangját! Nem csak a Twitch Singsről szólt a TwitchCon, egyéb bejelentésekkel is készült a streamer platform.

  • Hónap vége után 15 nappal (eddig 45 nap volt) jön a kifizetés a Partnereknek és Érdekelteknek
  • Fejlesztett kereséssel és megújult katalógusrendezéssel készül a jövőre a Twitch, ami minden egyes felhasználó egyéni preferenciáit veszi figyelembe
  • Új funkció érkezik júniusban a Twitchre, amit az Összefoglalók néven találhattok meg

Szerintetek jó ötlet a Twitch Sings? Osszátok meg véleményetek kommentben!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!