Vasember a Fortnite-ban? Az Epic kreatív igazgatója célozgat

Vasember a Fortnite-ban? Az Epic kreatív igazgatója célozgat

Hamarosan visszatérhet a játékba a Thanos LTM, ám könnyen lehet, hogy felturbózott állapotban kapjuk meg.

Alig több mint egy hét múlva megérkezik a mozikba a Bosszúállók: Végjáték című Marvel alkotás, ami a rajongók körében igazi csemegének számít, egy szinte végtelen hosszú, mégis nagyszerű történet végére teheti oda a pontot a Marvel filmek eme darabja. 

Még 2018-ban a Bosszúállók: Végtelen háború premierje előtt az Epic Games is durván rátett egy lapáttal a hype-ra, a filmkészítőivel ugyanis exkluzív együttműködésre lépve elhozták a Fortnite világába is a Bosszúállók univerzumának egy darabját, egészen pontosan Thanos bőrébe bújhattunk bele egy LTM keretein belül.

Tekintve, hogy az ikonos széria következő része hamarosan megérkezik, több mint valószínű, hogy a Thanos LTM is visszatér a játszható módok közé, ám szinte mérget vehetünk rá, hogy nem az eredeti formájában. Amekkora hype van a film körül, kizárt dolog, hogy az Epic Games ne turbózná fel valamivel az LTM-ét. Erre utalhatott Donald Mustard is, aki egy korábbi tweetjében Robert Downey Jr.-ról írt.

"Jól nézel ki, Robert! Nemsokára találkozunk!"

Mondta mindezt úgy, hogy a Vasembert alakító színészen Fortnite-os póló van, a nyakában pedig egy Vasember lánc lóg. Az Epic Games-től zseniális kooperációkat és célzásokat láthattunk már, így nem lepődnénk meg ha film megjelenésekor egy csipettel több Marvel tartalom kerülne be a Fortnite univerzumába.

Ti örülnétek, ha más Marvel karakterek is bekerülnének az LTM-be?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!