Véget ért a rájátszás – megvan a Budapest Five győri ellenfele

Véget ért a rájátszás – megvan a Budapest Five győri ellenfele

Lezajlott a bajnokság teljes online szakasza.

A tegnapi fordulóval lezárult a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság rájátszás szakasza, melynek végső győztese az alapszakaszban harmadikként végző Salamander Gaming lett, akik egy szoros összecsapáson múlták felül ellenfelüket, a HoP eSports csapatát.

Korábban csak a Nice Gaming volt arra képes a rájátszás első két mérkőzésén, amire most a Salamander, hiszen ők is két BO3 összecsapást nyertek meg a GAMERZONE és a God Is With Us ellenfeleként. Szombaton flash-ék az N6 csapatát búcsúztatták, így játszhattak a negyedik és egyben utolsó fordulóban, ahol a HoP eSports várta őket.

Az első pálya a Salamander által választott Inferno lett, ahol az első három kört Senthry-ék húzták be. A szépítés összejött a "szalamandrák" csapatának, az egyenlítés, továbbá a vezetés megszerzése azonban annyira nem, hogy, a HoP 8-2-re is elhúzott, a félidő végül 9-6-tal zárult. A teljes pályán kiemelkedő teljesítményt nyújtott hussaR aki borzasztóan ügyesen célzott.

A második pisztolykört szintén a HoP csapata szerezte meg, és már 11-6-ra is vezettek, a Salamander azonban összekapta magát, és feljöttek egészen 11-10-ig, ekkor előnyt szerezni továbbra sem tudtak, és ismét meglógott egy picivel a HoP, 14-11-ről azonban sikerült a flash irányította csapatnak hosszabbításra menteni a mérkőzést, melyben a HoP végül pontot tett a pálya végére, és 19-16-os végeredménnyel ők várhatták előnnyel a folytatást.

Mirage-on brutálisan kezdett a Salamander, 9-0-ás előnyre is szert tudtak tenni, ekkor jött egy HoP kör, majd 12-1-es állásnál még egy kört behúztak, a félidő 13-2-vel zárult.

A második félidőt már jobban kezdték hussaR-ék, az első négy kört meg is nyerték, a fordítás azonban nem sikerült, és 16-7-es győzelemmel kiegyenlítettek flashék a BO3 szériában, jöhetett a mindent eldöntő Overpass.

Az első két kör Overpass-on ismét a HoP-nál landolt, erre azonban egy öt körös szériával reflektáltak Aaron-ék, később pedig már 8-3-ra is vezettek, a félidő 10-5-ös eredménnyel zárult. A második félidőben az első két kör ismét HoP győzelemmel zárult, tovább zárkózni azonban nem sikerült, 12-7-es állásnál pedig egy nem mindennapi dolgot láthattunk, beszéljenek az alábbi képsorok.

A mérkőzés vége felé továbbra is próbált zárkózni a HoP eSports, a Salamander Gaming azonban stabil maradt, és 16-11-es eredménnyel lezárták ezt a pályát, és 1-0-ás hátrányból sikerült megfordítania a BO3-as összecsapást, így a Budapest Five mellett a Salamander lesz ott a PlayIT győri rendezvényén rendezendő LAN döntőben.

Ezúton is szeretnénk gratulálni az összes csapatnak az online szakaszban nyújtott teljesítményüknek!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!