Új csalás keseríti meg a játékosok életét, amit korábban bugnak hittünk

Új csalás keseríti meg a játékosok életét, amit korábban bugnak hittünk

Egyre több játékost rúgnak ki a szerverőkről az új csalás segítségével.

Nincs egy hete, hogy felkerült YouTube-ra az a videó, amit először látva mindenki jót mosolygott, mondván egy elég vicces bugot találtak a játékban. Mint utólag kiderült, koránt sem ennyire mókás a dolog, mert sajnos nem egy szimpla hibáról, sokkal inkább egy új, eddig még sosem látott csalásról van szó.

Az utóbbi napokban egyre inkább kezdtek elszaporodni a videóban is látható esetek, ráadásul a legtöbb esetben célzottan rúgnak ki valakit az ellenfél csapatából. Van aki meg is örökítette a meglehetősen furcsa esetet, egyszerűen feldobott a játék egy már alapból elfogadott szünet ablakot, elnyújtva a képernyő tetejétől az aljáig, majd az egyik játékost azonnal ki is tette a szerverről.
Nincsenek pontos információk a csalás működéséről, valaki egyszerűen egy új programra tippel, míg mások inkább arra gyanakodnak, hogy nem kell hozzá külső szoftver, pusztán egy glitch kihasználásával elérhető az eredmény. Bármelyik is legyen elég idegesítő belefutni egy ilyen esetbe MM közben. Reméljük a Valve pár napon belül reagál és megoldja majd ezt a helyzetet, addig is ha veletek is megtörténik, akkor egy kép vagy videó mellékletével nyugodtan lehet jelezni a CSGOTeamFeedback@valvesoftware.com email címre küldött levélben.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!