Hirdetés

Ingyen tölthető a Forza Street, a legújabb Forza játék!

Loemifar | 19/04/16 11:54
Cikk mentése

Megjelent a legújabb Forza játék, a Forza Street, amit ingyen behúzhattok PC-re!

Hirdetés

A Forza sorozat legújabb szériája bemutatkozott. A Horizon és Motorsport után itt a Forza Street, amit teljesen ingyen letölthető a Microsoft Store-ból PC-re!

A versenypályák helyett a városi forgatagba kalauzol el minket a Forza Street, ahol a régi klasszikusokkal és a legújabb járgányokkal valódi Fast & Furious filmben érezhetjük magunkat. A pörgős versenyekért az Electric Square csapata felel, akik nem csak PC-re álmodták meg a legújabb Forza szériát, hanem mobileszközökre is. Hamarosan Androidra és iOS-re is érkezhet a Street, ami még egyszerűbb irányítással próbál a mobilosok kedvére tenni. Az időzítés lesz a lényeg a kanyarodásnál, ami kifejezetten hasznos, ha egy hat colos kijelzőn próbálunk autóversenyt játszani.

Egyelőre csak az alapjátékot lehet ingyen letölteni, ami eléggé fapados, de az ígéretek szerint folyamatosan bővülni fog a repertoár. Új autók, új események és új sztorielemek érkeznek majd, amik valószínűleg játékon belüli fizetőeszközökért és valódi pénzért is megvásárolhatóak lesznek. A mobilos piacon a Real Racing és az Asphalt sorozattal találkozhattunk eddig, ha a legnépszerűbb autósjátékok között keresgéltünk, ide próbál berobbanni a Forza Street hamarosan. Addig is PC-n bárki megpörgetheti a programot, ha rendelkezik Windows 10-zel és ellátogat a Microsoft hivatalos áruházába.

Ti adtok egy esélyt a Forza Streetnek? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • mekler87 7 hónapja
  Kár hogy a telőm nem bírja már
  0 0 Válasz
 • IeSportGoI 6 hónapja
  asd
  0 0 Válasz
 • Mezeicho 5 hónapja
  Adom
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?