Rengeteg VR-ral, illetve Fortnite és PUBG kihívásokkal érkezik a győri PlayIT

Rengeteg VR-ral, illetve Fortnite és PUBG kihívásokkal érkezik a győri PlayIT

Április 27-én a tömény e-sport hangulatot is átélhetitek, ugyanis a PlayIT ad helyet az Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság LoL, CS:GO és R6S döntőjének.

Április utolsó hétvégéjén érkezik a következő PlayIT rendezvény, ahol a megszokott módon belevethetitek magatokat a gaming világ nyalánkságaiba. Végtelen mennyiségű játék; új megjelenések, régi klasszikusok várnak rátok, és természetesen rengeteg hasonló érdeklődésű emberrel találkozhattok.

Ha egy kis ritmus kíséretében átmozgatnád magad, akkor érdemes ellátogatni a Just Dance standhoz, ha viszont szeretnéd magad a csatatérre képzelni, akkor a Lasertag lesz a te tereped. Említettünk klasszikus játékokat is, természetesen lesz CS:GO, Hearthstone, Rocket League, Fortnite, no meg PUBG, utóbbiban egy Duo versenyen vehettek részt egy barátoddal.

"Jelentkezzetek PUBG versenyünkre a helyszínen, ahol duóban szerezhettek magatoknak csirkevacsorát, miközben a bevetésre várakozó játékoskollégák irigy pillantásokat vetnek öléseitek számára. Kíméletlen gyilkológépek vagytok, akik végigdarálják a pályát, mert klausztrofóbiás rohamok gyötörnek, ha egy percnél is többet kell gubbasztanotok egy szobában? Esetleg kaméleon módjára beleolvadtok a környezetbe és türelmesen vártok a levadászható ellenfelekre? Mindegy milyen játékstílust képviseltek, a PUBG Duo Challenge baromfidíjához a győri PlayIT-en a legjobbat kell kihoznotok magatokból! Mi biztosítjuk a gamer PC-ket és a gamer kiegészítőket, a skillről azonban nektek kell gondoskodni. Mennyire vagytok éhesek?"

Ha viszont egy más szintre emelnéd a videojátékozást, egy olyanra, amit nem biztos, hogy otthon megtapasztalhatsz, akkor irány a VR standok valamelyike.

Ha benned is gigászi méreteket ölt a hype az új Star Wars film, avagy a játék miatt, akkor egy kicsit csökkentheted a Star Wars: Jedi Challenges AR világában.

Ha pedig inkább szurkolnál, megteheted azt is, ugyanis a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság első szezonja a végéhez közeledik, a LoL, a CS:GO és az R6S ligák döntőjének pedig a győri PlayIT ad helyet.

Ez azonban még nem minden, kedvenc videósaiddal is összefuthatsz a helyszínen egy menő képre vagy aláírásra. A további programokról és a jegyvásárlásról a PlayIT hivatalos weboldalán tájékozódhattok.

MONDD EL A VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!