Legion egypercesek: Hogyan kite-old helyesen Heraldot vagy szerezd meg banánt Inferno-n?!

Legion egypercesek: Hogyan kite-old helyesen Heraldot vagy szerezd meg banánt Inferno-n?!

De ez még csak a jéghegy csúcsa, egyre sokrétűbb és minden információra kiterjedő anyagok készülnek az Akadémia műhelyében. A CS:GO, LoL, Fortnite, PUBG és FIFA fanoknak érdemes követniük ezt a csatornát. 

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia a helyi oktatás mellett immáron az interneten keresztül is igyekszik okítani a tanulni vágyókat. Egyrészt az is megvalósulhat, hogy streamen keresztül részt vehessünk majd az óráikon, másrészt addig is igyekeznek rövid, egy perces videókban olyan tippeket és trükköket mutatni, melyeket nem biztos, hogy mindenki ismerhet. Legyen szó kezdő vagy haladó játékosról, sohasem lehet eleget tanulni szeretett játékainkról.

Nem ért még véget a PUBG nebulók számára a gripek tanulmányozása, ezen a héten az Angled Foregrip került terítékre. A horizontális visszarúgás csökkentésének és a célzás rásegítésének érdekében nagyon hasznosak tudnak lenni, de omgezjonesy jobban elmagyarázza ezt nektek. Infernon a banán elfoglalása kulcsfontosságú lehet, de erre van egy két emberes taktika, amelyet érdemes fejben tartani. És, ha már a Molotovok szerves részét képezték az előző CS:GO videónak, akkor Dust 2-n is nézzük meg, mit lehet velük kezdeni.

Emlékeztek még a múlt heti kupolás trükkre? Van ennek egy picit tovább fejlesztett változata, amit most SzabyG szemléltet nektek. Malacko - a Team Plague dzsungelese - a Herald kite-olását magyarázza el, hiszen sokan rosszul csinálják, így előbb megnézhetjük mit ronthatunk el, majd a jó megoldás is megszületik. Ha pedig FIFA19-ben a három védős felállásban gondolkoznánk, akkor a Honvéd edzője elregéli melyiket érdemes kiválasztani és miért.

Az edzők eheti egypercesei:

Legion Lecke 57

Legion Lecke 58

Legion Lecke 59

Legion Lecke 60

Legion Lecke 61

Legion Lecke 62

Legion Lecke 63

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!