Hunterace Shamanjára nincs ellenszer: Legenden belül is pusztít a Control változat

Hunterace Shamanjára nincs ellenszer: Legenden belül is pusztít a Control változat

A Control Shaman hiába tűnik gyengének, nem nagyon van ellenfele a ladderen!

Két kattintással, akár négy Rastakhan's Rumble pakkot is behúzhattok a Choose Your Champion eseményen. Ne felejtsetek el szavazni, akár hunterace-re, akár másra!

Nem véletlen emeltük ki a norvég profit, mivel a továbbiakban az egyik világbajnokságra leadott paklijáról lesz szó. Ez a Control Shaman, ami kiválóan teljesít gyakorlatilag minden ellenfél ellen!

Hunterace's (RumHam's Legend #37) Control Shaman

Kód: AAECAaoICPUE/wWn7gLv9wL8+gKggAO5mQPFmQMLlQHeBf4FsgaKB/YHjQj7DOL4Aq2RA4qUAwA=

Elképesztően lassú paklit rakott össze hunterace, de pont ezek a szituációs és controlos lapok képesek arra, hogy megfogják az Aggro és Midrange paklikat. Olyan kártyák kerültek bele, mint a Giggling Inventor, vagy az Omega Defender, amikről valószínű sokan gondolták, hogy sosem lesz már szerepük kompetitív deckben. Erre cáfolt rá a norvég profi, aki egyébként elég jól ért a lineup- és pakliépítéshez, mivel 2018-ban abszolút elsőként végzett az összesített HCT ponttáblázaton. 

RumHam "kölcsönvette" a paklit és megpörgette high Legenden belül, majd elégedetten nyugtázta, hogy az Archivist Elysianas Control Warrioron kívül tulajdonképpen nincs ellenfele a Control Shamannak. A fatigue-ban nem segít Hagatha the Witch sem, hiába generál rengeteg értéket a Hero Power.

Nagyon sok Taunt és rengeteg megoldás van a deckben, elég például az Ancestral Healingre és a Walking Fountainre gondolni. Ez nem jelenti azt, hogy minden Aggro és Midrange ellen 100 százalékos a győzelmi arány, de az esélyek elég jók, főleg értő kezek között. Nem mindenki fog aratni a Control Shamannal, ezért is van az egész ladderre vetített meta listán Tier 4-ben a deck

Még mindig a tesztelgetés heteiben járunk, ezért inkább ne nagyon kezdjetek bele egyelőre felelőtlen deckcraftolásba. Hiába hunterace neve fémjelzi a paklit, attól még inkább off-metának számít, már ha lehet egyáltalán valódi metáról beszélni.

Nektek hogy tetszik a fenti változat?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!