Három játék 5€ alatt a hosszú hétvégére

Három játék 5€ alatt a hosszú hétvégére

Érkezik a hosszú hétvége a húsvét miatt. Ilyenkor az emberek szeretnek kikapcsolódni és pihenni, ajánlunk 3 játékot is jó áron, hogy legyen mivel elütni az időt.

Jön a húsvét, érkezik a nyuszika, az emberek locsolni mennek. Ám nem mindenki szeret ilyenkor kimozdulni, a mindennapos rohanás mellett érthető módon sokan inkább arra szánják ezt az időt, hogy otthon, nyugalomban legyenek. A gamerek pedig ezt kiegészítik még annyival, hogy kedvenc játékaikkal játszanak, vagy éppenséggel kipróbálnak valami újat, amivel addig játszottak.

Körbenéztünk az online piacon és három olyan játékot találtunk, amik egyrészt tökéletesek lehetnek az ünnepekre és még az áruk is kifejezetten baráti!

Az első az eredetileg nagy megosztottságot hozó Star Wars Battlefront II, no nem a régi verzió, hanem a pár évvel ezelőtti. Elég sok Star Wars rajongó akad a gamerek között és ha van játék, ami visszaadja a világ hangulatát, akkor ez az. Ki ne szeretne rohamosztagosként, Jediként, vagy bármilyen más karakterként rohangálni a csatamezőkön és más játékosok ellen küzdeni, gyors, dinamikus harcokban? Ha te is közéjük tartozol, akkor itt az alkalom, most ugyanis nem több, mint 4,99€-ért a tiéd lehet ezen a linken!

A másik játékkal is csatamezőkön kalandozhatunk, igaz egy teljesen más világban. A Battlefield 1-ről bizonyára elég sokan hallottatok már, egy dinamikus és sok helyen pusztítható világban küzdhettek más játékosokkal szemben. Falakon keresztül csinálhatsz utat magadnak, az időjárás is folyamatosan változik, ráadásul a küzdelmeink nem korlátozódnak egy csatára, hiszen a tetteinknek következménye is lehet, ahogy megpróbálunk egyre több területet elfoglalni. Nem mindig kell két lábon közlekedni, járműveket is hívhatunk segítségül. A Battlefield 1-et most 4,99€-ért zsebelhetitek be ezen a linken.

Végül, de nem utolsó sorban, ha már kicsatáztuk magunkat, akkor egy kis versengésre is invitálunk titeket a Burnout Paradise Remastered nevű csodával. Mindezt tehetjük majd Paradise City-ben, ahol igen intenzív versenyekben vehetünk részt. A játékmenet nagyon prögős, szükség lesz a gyors reakcióidőre és hogy biztosan ne unjunk rá, egy elég változatos tájat, illetve pályát kapunk. Versenyezhetünk a város szívében, de akár a hegyvidéket is választhatjuk, ha éppen ahhoz van kedvünk. A kulcsszó a szabadság, tényleg ott és akkor versenyezhetünk, ahol és amikor csak kedvünk támad, egyébként meg felfedezhetjük szabadon az egész világot. A Burnout Paradise-t is 4,99€-ért vehetjük most meg ezen a linken.

Te mivel fogsz játszani hétvégén?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!