A 90-es évek mozi betétdalával hódít a Mortal Kombat 11 launch trailere!

Kaptunk Shao Kahn bemutató videót, de a 90-es években megalkotott zenei aláfestéssel összeállított launch trailer mindegyik harcosnál nagyobbat üt.

Napok vannak hátra, mielőtt újra csatlakozhatunk a halandók harcához, és ennek apropóján a Netherrealm Studios kiadta az utolsó vagy mondhatni végső trailerét a Mortal Kombat 11-hez. Ebben a videóban a sztorimód jó néhány részletét láthatjuk, és első ránézésre akár egy új film hype teasere is lehetne. Már az első pillanatától magával ragadt, nem csak a zene, hanem az összeválogatott képkockák miatt is az NRS alkotása. Minél tovább néztem annál jobban beszippantott, és azt kell mondjam, hogy mikor megláttam Sheeva-t, majd feltűnt a két robot harcos, Sektor és Cyrax, akkor már nem bírtam, libabőrös lettem és könny szökött a szemembe.

Egyelőre az még nem tisztázott, hogy ezek a karakterek csupán a sztori módban kapnak helyet, esetleg DLC keretein belül érkezhetnek a játékba. Az előző epizód kapcsán Tanya a történet közben megjelent, később csapathattuk is vele (Kombat Pack részeként adták ki), de Baraka és Rain már nem volt ilyen szerencsés, szóval erre a kérdésre valószínűleg később kapunk csak választ. Mindenesetre baromi jól néznek ki egytől egyig:

Egy nappal korábban pedig az előrendelőknek járó Shao Kahnról is lerántották a gameplay leplet, hatalmas kalapácsával bárkit ripityára tör, szóval a császár mérgesebb, mint valaha, és bárkit elpusztít, aki a hatalma útjába állna:

A Mortal Kombat 11 április 23-án jelenik meg PS4-re, Xbox One-ra és PC-re.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!