2019 eddigi legszemtelenebb riggelése

2019 eddigi legszemtelenebb riggelése

A játék kiskapuit kihasználni kívánó játékosok kreativitása látszólag nem ismer határokat.

A játék történetének legnagyobb riggeléseiről kisregényt lehetne írni, de ez a mostani eset talán a legkreatívabb mind közül. Az eset a World of Tanks amerikai szerverén történt, ahol is az egyik játékos egy igen különös visszajátszást talált. A csata eredményeknél a játékos Team Battle játékmódban mind a hét ellenséges tankot egyedül szedte ki, és ezzel körülbelül 5 perc alatt 275.000 kreditet és 5.000 XP-t farmolt össze magának.

A játékosok természetesen gyorsan megnézték, hogy Janitor az elmúlt időszakban milyen eredményeket produkált ebben a játékmódban, és egy igen sokat mondó 100%-os győzelmi arány árulkodik a történtek valós hátteréről.

Hogyan lehetséges ez?

A Team Battle játékmód egy elfeledett játékmód, amivel szinte senki sem játszik, és ez különösen igaz az amerikai szerverre. Az illetően tulajdonképpen csak be kellett tennie a tankokat, elindítani a csatát, majd a fő felhasználói fiókjával learatni a babérokat. Ha nem lát napvilágot ez a visszajátszás, akkor talán sosem derül ki az igazság.

Nehéz megmondani, hogy ez csalásnak minősül-e, ugyanis bár igaz, hogy jogosulatlan előnyt szerzett ezzel a húzásával, de mások játékélményét nem rontotta el vele. Ez utóbbi a hasonló riggeléses esetekről sajnos nem mondható el.

Neked eszedbe jutott volna valaha ilyesmi? Szerinted megérdemli, hogy kitiltsák ezért a tettéért?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.