Hirdetés

Nem Global Elite-ben található a legtöbb csaló, mégis ott futhatunk össze velük legtöbbször

Két fajta statisztikával is megnézhetjük a bannolt játékosokat.

Hirdetés

Az online játékok és a csalók sajnos mindig is kéz a kézben jártak, és valószínűleg fognak is. Rengeteg anti-cheat és különböző megoldást ismerünk már a csalók büntetésére és visszaszorítására, tökéletes trükk azonban szinte biztos, hogy sosem lesz. A CS:GO ingyenes modellre váltásakor rengetegen kaptak a szívükhöz, mondván, hogy mindent ellepnek majd a csalók. Volt is egy nagyobb hullám, azonban mostanra stabilizálódni látszódik a helyzet. Persze csalók most is vannak, de koránt sem akkora számban, mint az év elején.

A csgostats.gg jóvoltából, most az is megnézhetjük, hogy az évek alatt hány játékos kapott VAC bant, és hogy ők milyen rangban játszottak a kitiltás előtt. Nagy meglepetésekre persze nem kell számítani, a számtalan új profil miatt talán a besoroló meccseken találkozhatunk a legsűrűbben csalókkal, utána pedig az átlag rangok a legfertőzöttebbek. Gold Nova 3-tól Sheriffig láthatjuk a legtöbb kitiltott játékost, ugyanakkor arányaiban még sem itt a legkönnyebb összefutni csalóval. 

Hiszen pont, hogy ezekben a rangokban játszanak a legtöbben, így itt jóval kevesebb az esélye annak, hogy csalóval kerülünk szembe, mint mondjuk Global-ban. Láthatóan kevesebb a legnagyobb rangban játszó VAC banos játékos, de ha a teljes játékosbázis arányaihoz viszonyítjuk, akkor máris látjuk a különbséget.

A fenti grafikon pedig azt mutatja, hogy a kibannolt játékosok átlagosan hány MM győzelmet érnek el mielőtt megkapják jogos büntetésüket. Ahogy látjátok, szerencsére jól működik a VAC és a csalók legnagyobb részét, pár óta játék, pár MM meccs után már el is kapja.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
5 db hozzászólás
 • Kohi 1 éve
  WOW
  0 0 Válasz
 • officialst0rm 1 éve
  Szerintem itt azzal is gond van, hogy melyik régióban játszol. Sztereotípia vagy sem, de ez az orosz közeg, meg a kelet eu blokk, nos itt talán több a csaló :/ Egyébként nem ide, de ha valaki tudja hogyan kell beállítani, hogy ne ebbe a régióba dobjon be, azt hallgatom ;)
  0 0 Válasz
 • Middr3ks 1 éve
  Napi szinten találkozok csalóval sajnos.
  0 0 Válasz
 • Viktor_HUN 1 éve
  Na jó de csaló accal ha eljut globálba akkor, addig hogy nem kapja el a vac?
  0 0 Válasz
  • pirosaron 1 éve Viktor_HUN
   A fizetős csalások nem akadnak fenn a VAC rendszeren sajnos :(
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?