5500 Ft helyett ingyen tölthetitek a Transistort!

5500 Ft helyett ingyen tölthetitek a Transistort!

Teljesen ingyenes az Epic Games Store-on a Transistor, limitált ideig!

A Bastion készítői 2014-ben kiadták a világ egyik legjobb scifi RPG játékát, a Transistort. Az Epic Games Store-ban most limitált ideig, azaz május 2-ig ingyen bezsákolhatjátok ezt a remekművet. Ne maradjatok le róla!

 

A pörgős akciók, a fantasztikus zene és a lenyűgöző látvány kombója nem véletlen nyerte el a kritikusok és a gémerek szimpátiáját. Az egész kalandot a Supergiant Games belehelyezte egy futurisztikus világba, ahol a kedvünkre kombinálhatjuk a tárgyakat, fedezhetjük fel a legsötétebb zugokat és merülhetünk el a sztoriban, ami a titokzatos fegyverünk körül forog. A Transistor olyan egyedi élményt nyújt, amire nem sok játék képes. Kötelező kipróbálni mindenkinek, aki szeretne elszakadni a tripla A-s tucatcímek világától. Nem elég egyszer kiemelni az elképesztően jó soundtracket, amit akár önmagában is érdemes végighallgatni!

A játékot kizárólag Epic Games kliensben tudjátok letölteni és csak azon keresztül tudtok vele játszani, de ez ne vegye el a kedveteket. Május 2-ig ingyen kipróbálhatjátok, ha nagyon ragaszkodtok a Steamhez, akár ott is megvásárolhatjátok, igaz most 5500 forintot kérnek érte, de masszív leárazást szokott kapni, tulajdonképpen minden nagyobb sale során.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!