Hirdetés

Tier 4 paklival ment Legend 7-ig matsup: ez a Nomi Priest, az "igazi" Miracle deck

Egyre többször kerül képernyőre a Nomi Priest, amit még a világbajnokságon is bevállalt killinallday!

Hirdetés

A kaotikus és formálódó egyik szépsége, hogy gyakorlatilag bármilyen deckkel lehet nagyszerű eredményeket elérni. A napokban matsup az ázsiai szerveren pörgette meg a kártyákat és mászott fel egészen a top 10 Legendig egy Nomi Priesttel. Mutatjuk az őrült paklit!

matsup's Legend #7 Nomi Priest

Kód: AAECAa0GBL3zApeHA+uIA9KZAw3lBKQH9gelCdEK0gryDPsM0P4C5ogD64oD6owDsJEDAA==

A Nomi Priest egy nagyon olcsó deck, ami mindössze egy Legendary-t pörget, Chef Nomit, a Rise of Shadows egyik új lapját. Mellé rengeteg olcsó varázslatot kell még bepakolni, az egészet megfejeljük két Auctioneerrel, ami segít abban, hogy felhúzzuk a decket, az olcsó varázslatokkal kombózva, plusz beteszünk mellé még néhány laphúzást, nagyon olcsó Tauntot és területi sebzést és kész is a pakli. High Legenden belül CheeseHead is próbálkozott vele, egyelőre talán kevesebb, mint több sikerrel, de például a román profi, RDU is beleszaladt már top 10 Legend meccsen a Control Warriorral, aminek csúfos vereség lett a vége. De miben rejtőzik az ereje a Nomi Priestnek?

Először is szükséges a kombóhoz, hogy ne maradjon egy lap sem a deckben. Utána kikerülhet Chef Nomi, ami rögtön telepakolja a boardot 6/6-os Elementalokkal. Ezt a full boardot még kétszer meg lehet játszani, mivel a két Seance segít újra kitenni Nomit. Ilyen durva asztalt szinte lehetetlen megoldani, azonban az érmének két oldala van. A probléma ott kezdődik, ha meghalunk addig, amíg elérünk az olcsó Grave Horror / Chef Nomi körökig. Mivel csak szituációs megoldás van a deckben, nem sok vizet fogunk zavarni az első 8-9 körben, ezt könyörtelenül kihasználhatják a gyorsabb, tempósabb változatok. Fel kell húzni a leszedéseket, miközben nem árt, ha fogynak a lapok a pakliból. Nem egyszerű menedzselni ezeket a folyamatokat, pont ezért van csak Tier 4-ben a deck, miközben high Legendben a legjobbak simán hozzák a számokat vele. Tipikusan olyan a Nomi Priest, mint volt az APM Priest, vagy korábban a Patron Warrior, hogy csak a legjobbak tudják kisajtolni belőle a maximumot.

Ilyen típusból nagyon kevés van a játékban, érdemes megbecsülni őket. A Nomi Priest ettől függetlenül inkább számít egy meglepetés decknek, mint valódi erődemonstrációra képes paklinak, de olcsósága miatt akár a kevesebb dusttal rendelkezők is tehetnek vele egy próbát. Arra jó ez a fenti verzió, hogy még többet megtanuljunk a Hearthstone-ról, a mechanikákról, stratégáról és megtaláljuk a játék valódi szépségét. Egy igazi csodával van dolgunk, amire még a legendás Miracle Rogue is csak csettinteni tud.

Ti találkoztatok már a Nomi Priesttel, esetleg próbálgatjátok élesben?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?