A rúna mozgásba lendült és ismét a közösségen a sor, hogy szétverjék

A rúna mozgásba lendült és ismét a közösségen a sor, hogy szétverjék

Olyan gyorsan tűnt el a HP-ja, hogy hirtelen dupla annyira emelték.

Ahogy arról tegnap mi is beszámoltunk, Loot Lake közepén megjelent egy rúna hologramja az egyik piedesztálon. Várhatóan 12/24 órát mondtuk a következő megérkezésére, de arra mi sem számítottunk, hogy teljesen véletlenszerű helyre érkezik, ráadásul még el is kezd mozogni. Kevinnél már végigkövethettünk egy hasonló életutat, de ezúttal a mozgások mellett a rúna még egy páncélt is kapott, amit a játékosok üthetnek le róla. Nem új keletű dolog ez, hiszen mostanában rengeteg olyan szervereken átívelő feladatot kapott a közösség, ahol valami szét kellett lőni vagy éppen verni.

Ezúttal nem csak a csákányunkkal, de mindenféle fegyverrel is bántalmazhattuk a rúnát, a játékosok pedig hamar rájöttek, hogy a Boombox és az ágyúk sebzik a legtöbbet.

Természetesen Boomboxot a rendes játékmódokban nem találhatunk, így kreatívból bugoltatták át magukat a játékosok a főszigetre, ahol végtelenítve dobálhatták a lebegő rúnára a rádiókat. Ezek egyébként 400-at sebeztek másodpercenként, így a trükk elterjedése után szinte olvadt le az életereje. Ekkor kicsit közbelépett az Epic és jócskán felemelte a páncél életerejét, ennyire azért nem szeretnék elsiettetni a történetmesélést.

Mint már említettem, ez már a sokadik hasonló event az Epic részéről, ami sokakat untathat is, de vannak akik úgy hiszik, hogy mindez csak egy nagy teszt része, hogy amikor tényleg minden szervernek meg kell küzdenie valamivel, akkor jól működjön a rendszer. Ilyen lehet akár egy óriás boss is, amit az egész közösségnek együtt kell legyűrnie. Kíváncsian várjuk hogyan alakul a történetszál innen, de a leakelt hangokból ítélve ezúttal tényleg eljöhet valami gonosz.

A rúna egyébként folyamatosan mozog, eközben pedig le is lök magáról, 10 órája például Shiftynél volt:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!