Milyen titkokat rejt a rúna? - Minden amit eddig tudunk róla

Milyen titkokat rejt a rúna? - Minden amit eddig tudunk róla

A Fortnite fejlesztői mindig szeretnek valami ködöset, valami rejtélyeset belevinni a szezonokba. Most a rúnákon törhetik a játékosok a fejüket.

A legutóbbi frissítés óta, a pályán megjelent egy lebegő vasdarab, ami fölött egy rúna is ott van. Megmondom őszintén nekem első ránézésre az egész nagyon hasonlított a régi Csillagkapu motívumokra, de egy hosszabb vizsgálat után inkább már azt mondom, hogy a viking vagy északi jelekre hajaz jobban az egész. Node, nem ez a fontos, inkább azt vizsgáljuk meg, hogy eddig mit is tudunk róla.

Mit csinál?

Azon kívül hogy létezik, nem túl sokat. Néha elmozdul a helyéről, néha fura hangokat ad ki, de ezen kívül gyakorlatilag csak a helyet foglalja. A 8.40-es frissítésben az adatbányászok több rúnát is találtak, de a céljukat ők sem fejtették meg. Egyelőre az a legvalószínűbb, hogy egy in-game eseményre készítenek fel minket, de nem tudjuk pontosan milyenre.

Sokan találgatják azt, hogy ennek a végén jön majd az új Avengers LTM, és lehet nekik lesz igazuk, hiszen az időpont egyezik és a stílus is belemagyarázható a Marvel világába.

Mi? Merre? Hány méter?

Egyelőre annyit tudunk, hogy egy rúnát találtak, ami Lucky Landing környékén kezdte meg az életét. Ezek után elindult Fatal Fields felé, elment a Pirate Camp mellet majd célba vette Polar Peaket is. A cikk írásának pillanatában a befagyott Greasy-t hagyta a háta mögött.

Nemrég az ominózus Loot Lake-en elég durva változásokat eszközöltek. Fekete autók, kormányzati beavatkozás jelei és fém pecsétek kerültek le, ami csak megerősíti, hogy itt valami készül. Nem lennék meglepve, ha valami fura szökne innen ki. 

Mit lehet csinálni vele?

Arra a játékosok már rájöttek, hogy fel lehet rá ugrani és ott is maradhatunk, de ha a szikla megindul akkor minket is 'ledob' magáról. Az egészet körbe is lehet építeni, sőt sokan megpróbálták ezzel "bezárni', de amikor megindul, akkor mindent lerombol, amit körülötte volt, szóval nem lehet megállítani. Végül pedig a kulcsa az egésznek, hogy kis barátunk saját életerővel rendelkezik, és ezt a játékosok téphetik le róla. A rúna ekkor mindig arrébb megy egy kicsit, szóval szálljatok be ti is, hogy minél hamarabb mozoghasson!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!