Szándékosan zavarták az ellenfél csapatát a brazil szurkolók

Szándékosan zavarták az ellenfél csapatát a brazil szurkolók

Most sem sikerült tartani a sportszerű viselkedést.

Nem is olyan régen beszéltünk már arról, szinte elkerülhetetlen, hogy egy adott versenyen ne kavarjanak közbe valahogyan a helyszíni a nézők. Persze olyat ritkán látunk, hogy igazán zavaró tényezőként lépjenek fel egy meccsen. Legutóbb például a Renegades csapata szaladt bele nem túl illedelmes szurkolókba, akik mindent megtettek, hogy ne az ausztrál csapat nyerjen.

Most a brazil szurkolók állnak a történet középpontjában, akiknek már nem ez az első alkalmuk, hogy kicsit túlfeszítik a húrt. Tegnap este zajlott a DreamHack Open Rio döntője, ahol a helyi FURIA csapata küzdött meg a kazah AVANGAR ötösével. Érthető persze, hogy a brazil szurkolók a FURIA győzelmét várták, az viszont már kevésbé, hogy szurkolásukat miért kellett sportszerűtlen viselkedéssel megfejelni.

Korántsem volt telt ház, de a maroknyi szurkolónak így is elég nagy hangja volt, amit gyanítom elég jól lehetett hallani a zajszűrű fejhallgatókon keresztül is. A gond ott kezdődött, hogy a szervezők egészen a színpadig engedték az első sorokban ülőket, ami a legtöbb versenyen csak a pálya lezárultával elfogadott. A FURIA szurkolói pedig nem bízták a véletlenre, becsoportosulva az AVANGAR játékosai elé, ordibálva, integetve, ugrálva próbálták azok figyelmét elterelni.
Gyerekes és sportszerűtlen viselkedés ez a brazil nézőktől, ráadásul "siker" sem követte próbálkozásaikat, hiszen az AVANGAR 2-1-es végeredménnyel megverte a FURIA csapatát és megnyerték a versenyt.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!