S1mple ismét egyéni rekordját döntötte meg, az EPL döntő azonban így sem jött össze a csapatnak

S1mple ismét egyéni rekordját döntötte meg, az EPL döntő azonban így sem jött össze a csapatnak

S1mple továbbra is kirobbanó formában van.

Vitathatatlan, hogy s1mple az egyik, ha nem a legerősebb játékosa a jelenlegi profi CS:GO mezőnyének. Nagyobb összeget mernék rá tenni, hogy jelenleg egy az egy elleni játékban nem tudná felvenni vele a versenyt senki. A Na'Vi az ESL Pro League C csoportjában játszott az elmúlt napokban, ahol s1mple ismét elemében volt és az egész csapatot a hátán cipelte.

A G2 ötösétől azonban kikaptak, így hiába nyerték meg mérkőzésüket a fnatic ellen is, a franciák jutottak az EPL döntőjébe. Aggódni azonban fölösleges, lesz még esélye a Na'Vi-nak hiszen a csoportok második és harmadik helyezettjei további 4 döntőt érő helyért küzdhetnek majd meg. S1mple a fnatic ellen is 110%-on pörgött, Overpass-on viszont erősebb volt a svéd csapat, ami a meccsbe ugyan nem került az ukrán többségű Na'Vi-nak, de s1mple nem tudta tovább vinni rekordját.
Korábban felállított rekordja szerint s1mple 26 egymást követő pályán tudott minimum 1.0-ás HLTV értékelést elérni, amit most sikerült ugyan megdöntenie, de még tovább folytatnia nem. Az új rekord 29 egymást követő pálya, és könnyedén összejöhetett volna az igazán szép 30-as szám is, de Overpass-on a fnatic ellen "csupán" 0.90-es értékeléssel zárt s1mple. Ilyenre hetek óta nem volt példa, hiszen még az Astralis elleni 7-16-os vagy a G2 elleni 9-16-os vereségkor is kiemelkedő teljesítményt nyújtott az ukrán játékos.
Hiába azonban a sorozatos rekord döntés és a folyamatosan magas teljesítmény, a hőn áhított Major győzelem Lengyelországban sem jött össze s1mple számára és Berlinben is nagyot kell majd játszani, ha bármelyik csapat el karja kapni a dánokat.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!