S1mple egy állat! -Meccsenként átlagosan 30 frag van a neve mellett az EPL-ben

Ez a fantasztikus teljesítmény sem volt elég ahhoz, hogy hibátlanul nyisson a Na'Vi!

A tegnapi nap folyamán kezdetét vette az európai ESL Pro League C csoportja is. A G2, fnatic, Natus Vincere, Windigo alkotta kvartettből mindössze csak kettő juthat be az EPL döntőjébe. A csoportban mindenkinek sikerült legalább egyszer győznie, kivéve a Windigonak. A G2 kettő BO3-as széria megnyerésével már bebiztosította a helyét a döntőben, a Na'Vi és a fnatic ma este csap össze az utolsó továbbjutó helyért. 

A Na'Vi először a Windigo-val nézett farkasszemet és a vártnál szorosabb küzdelem szemtanúi lehettünk. Az első pálya a bolgárok választása volt, Overpass. Mindkét csapat nagyon erős félidőt mutatott, így 30 kör alatt nem tudtak dönteni a felek, úgyhogy jöhetett a hosszabbítás. A saját pályáján magabiztosabbnak tűnt a Windigo, akik meglepetésre megnyerték a széria első pályáját 22-20-ra. A második mapet már a Na'Vi választotta, Train-t. T oldalon egy egészen elképesztő 10-5-ös eredménnyel fordultak, amit CT oldalon gyorsan be is tudtak fejezni, 16-12-re. A széria sorsáról végül Dust2 döntött. Hasonlóan szorosan indult, mint Overpass, de végül a Na'Vi játszott jobban és 16-14-re nyerte meg az utolsó pályát, ezzel a szériát is 2-1-re. S1mple mind a három pálya alatt szenzációs formában játszott, végül 96/55-ben zárt. 

A második mérkőzésen a G2-val mérkőztek meg. A G2 választása Nuke-ra esett, ahol elég jól kezdtek, 10-5-el fordultak a felek. A CT oldalon, viszont egészen elképesztő fokozatra kapcsolt a Na'Vi és végül 16-14-re behúzták a nyitó pályáját a szériának. A Na'Vi Train-t pickelt, amit a Windigo ellen is nyertek, úgyhogy magabiztosan kezdhettek neki. Végig kiélezett küzdelem szemtanúi lehettünk, de a végén a G2 örülhetett, ugyanis egy 16-11-es győzelemmel újra egalizálták az állást. A széria utolsó pályája Overpass volt, ahol legutóbb kikapott a Na'Vi. A franciák az első játékrészben szinte esélyt sem adtak ellenfelüknek, 13-2-re húzták be az első játékrészt. A Na'Vi próbált zárkózni a második félidőben, de végül 16-9-re a G2 győzött. S1mple itt sem váltott fokozatot, most "csak" 84 fraget zsebelt be.

Ahogyan az a képeken is jól látható, az ukrán szupersztár 180 fraget lőtt 6 pálya alatt. Ez kb. azt jelenti, hogy 30 frag / map, ami valljuk be nem semmi statisztika és nem sokan mondhatják el ezt magukról. Ez viszont még mindig nem volt elég ahhoz, hogy akár magabiztosan, akár kettőből kettő szériát megnyerjen csapatával. Itt is megmutatkozik, hogy s1mple egy teljesen más szintet képvisel, amivel szinte senki nem tudja felvenni a kesztyűt. A Na'Vi-ra vár még egy nagyon fontos találkozó ma 18:20-tól, ahol a fnatic csapatával mérkőznek meg a továbbjutásért. 

Szerinted sikerül a Na'Vi-nak bejutni az EPL Finals-ra?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!