Nem csak Nuke, Inferno is az Astralis birodalma

Nem csak Nuke, Inferno is az Astralis birodalma

Lassan már Inferno is kötelező ban lesz a dán csapattal szemben.

Leginkább ahhoz tudnám hasonlítani az Astralis elmúlt egy éves teljesítményét, mint amit Michael Schumacher ért el a Forma-1 mezőnyében, 2000 és 2004 között. Ahogyan akkor dominálta a német pilóta a futamokat, úgy dominálja most az Astralis a különböző CS:GO versenyeket, már amelyiken elindulnak.

Rengetegen próbálták már sikerük titkát megfejteni, leutánozni a játékukat vagy egyszerűen csak ellesni a dánoktól néhány kört, amik akár az egész pályát is eldönthetik. Döbbenetes számok vannak a dán csapat mögött, és itt nem csak a győzelmeik vagy a megnyert pénzdíjazások összegére gondolok. Brutális statisztikával bírnak a játékosok egyenként és a teljes csapat is. Elsőként mindenkinek a LAN versenyeken elért 29-0-ás győzelmi széria jut eszébe Nuke-on, pedig van egy másik pálya is, ahol szintén verhetetlennek tűnik a dán csapat. Ráadásul már csak azért is szebb az Infernon elért 18-0-ás szériájuk, mivel ez az egyik legkedveltebb pálya a profik között, Nuke-kal ellentétben szinte mindenki játssza.
Utoljára az MIBR tudott győzni az Astralis ellen Infernon, ez még tavaly ősszel történt. Azóta 18 pályából 18-at megnyertek, olyan csapatok ellen, mint a Na'Vi, a Liquid, az ENCE vagy éppen a NiP. Hosszú oldalakon át lehetne elemezni az Astralis játékát, a The Gaming God nevű YouTube csatornán viszont találtam egy remek videót, ami összefoglalja a dánok Infernon játszott CT oldalát. Kezdve attól, hogy hogyan tudják teljes egészében device védelmére bízni banánt, egészen játékosok csapatmunkájáig és forgásaikig, mindent érdemes többször átnézni és a lehető legjobban memorizálni.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!