Visszatért az első rúna Loot Lake-hez, és felélesztette a Fortnite vulkánját

Illetve megvan a programunk a következő néhány napra is.

Loot Lake átformálása meghozta a közösség számára azt az eseményt, ami végre valahára felpörgeti a nyolcadik szezon történeti szálát. A v8.40-es frissítéssel a már sokat megélt terület ismét átalakult, és egy gigantikus bunker jelent meg rajta. Ez a bunker öt különálló platformot visel magán, melyekből úgy fest, hogy bizonyos időközönként egy-egy rúna emelkedik majd ki, és csak a közösségen múlik, hogy milyen hamar tér vissza a kiinduló pontjához.

Az elmúlt néhány napban a szóban forgó rúnák első képviselője már bejárta a térképet, útját Lucky környékén kezdte, majd Polar Peaken és Tilted Towers-en keresztül visszatért a helyére.

Az egyébként lépésenként 400 millió életerővel rendelkező vastömb visszaérkezésekor elindított egy új folyamatot a pályán, a nyolcadik szezon ikonjának számító vulkánból füst szállt fel.

Emellett -ahogy az a videóban is látható- a platformból kék fény világít, tehát mondhatni a rúna beaktiválódott. Közben pedig testvére is megkezdte működését, a Fidget Spinnert formáló rúnaoszlop a cikk írásának pillanatában még nem emelkedett ki a maga piedesztáljából, de csak idő kérdése.

A következő napokban valószínűleg a maradék négy egységgel is végig kell zongoráznunk azt, amit az elsővel, hogy globális erővel lezúzunk róla 400 millió életerőt, majd előre mozdul az egész 1 métert. Ha szeretsz néha agyatlanul lövöldözni, akkor mindenképp szállj be, ideig-óráig egész szórakoztató.

És mi lesz akkor, hogyha mindegyik rúna bekapcsol? Nagy eséllyel akkor jön el az adatbányászok által már felfedezett event, vagy netán eventek, a Snow és Volcano eseményeknek ugyanis köze van egymáshoz.

A kérdés már csak az, hogy mit rejt ez az ominózus bunker, és hogy Tilted Towers elátkozott területén álló épület megússza-e majd? A rúna -avagy nevén hívva David- megkörnyékezte az épületet...

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!