Fibonacci és a gigászok - High Legend BIG Warrior paklibemutató

Fibonacci és a gigászok - High Legend BIG Warrior paklibemutató

Habár a lista végtelenül offmetának számít a Bomb vagy Control összeállításokhoz képest, mégis szép eredményeket lehet vele elérni. 

Lassan két hét telt el a Rise of Shadows megjelenése óta és a meta ha lassan is, de egyre letisztultabb képet mutat. A körülmények miatt a statisztikai oldalak el is kezdték közzétenni az aktuális ladderre vonatkozó jelentésüket, legutóbb például a TempoStormé érkezett meg. Ha kíváncsiak vagytok a jelenlegi leghatékonyabb paklikra, fussátok végig az alábbi cikkünket!

Sokaknak már biztosan a könyökén jön ki a sok domináns pakli bemutatása, szóval úgy gondoltuk, keresünk nektek valami offmetába illő, mégis hatékony listát. Böngészés közben rá is akadtunk a világ egyik leghíresebb és legjobb Warrior játékosának tartott Fibonacci BIG összeállítására, ami még high legendben is megállja a helyét. Vágjunk is bele!

Fibonacci's Top25 Legend BIG Warrior

Kód: AAECAQcG0gK49gKS+AKggAP2lgPWmQMMS6IEkQb/B7IIm/MC9PUCg/sC+/4Ci4ADqosDlpQDAA==

A stratégiát tekintve a pakli tulajdonképpen nem sokban tér el a korábbi változatoktól, a játék korai és középső szakaszában túlélésre játszik, 10 manához közeledve pedig jöhetnek azok a bizonyos hatalmas lények. A jelenlegi zavaros metában azonban, ahol az aggro listák virágkorukat élik, nem könnyű megélni a végjátékot, még annak ellenére sem, hogy a klasszikus takarító spellek, mint a Slam, Execute, Shield Bash, vagy a Brawl is a birtokunkban vannak, szóval a Mech mechanika és Dr. Boom, Mad Genius is képviselteti magát az extra védelem és a maximális érték kinyerés érdekében. Érdekesség, hogy Fibonaci Archmage Vargothtal is megfűszerezte a listát, hogy a spellekből minél többet ki tudjon hozni. 

Ha sikerül átvészelnünk az ellenséges lények armadáját és megvetettük a lábunkat a páston, jöhet az izgalmas rész és kikerülhetnek a gigászok, amiben nagy segítségre van a The Boomship, a The Boom Reaver, továbbá a Dimensional Ripper is. Érdemes azonban jól beosztani a rendelkezésre álló erőforrásainkat, mivel az is könnyen előfordulhat, hogy az RNG miatt nem lesz elég nagy az a lény, amit megidézünk a pástra. Ez egy olyan kockázat, amit vállalnunk kell a deckel való játéknál, ha pedig nem jön be a számításunk, le kell nyelnünk a veszteséget és kihoznunk a helyzetből a legjobbat. Sokaknak biztos feltűnhetett egyébként, hogy az összeállításban csupán négy igazán testes lény van, ezen azonban segít az Omega Assembly, továbbá a Dragon Roar, ami nagy valószínűséggel hasznos, jobb esetben hatalmas sárkányokat ad a kezünkbe. Ha kíváncsiak vagytok a paklira akció közben, nézzétek meg az alábbi videót!

Összességében csak azoknak ajánlanánk a paklit, akik kellő tapasztalattal rendelkeznek és tisztában vannak a ladder erőviszonyaival, továbbá nem félnek offmetába menni. Ha esetleg nem bíznátok magatokban vagy tudásotokban, inkább a Bomb Warriorral ladderezzetek, az kevésbé rizikós, ráadásul olcsóbb is. 

Nektek hogy tetszik egyébként a BIG Warrior? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!