Két hétig ingyen bunyózhatunk a Street Fighter V-ben

Két hétig ingyen bunyózhatunk a Street Fighter V-ben

Két hétig ingyen verhetjük péppé egymást a Capcom játékában!

Megjelent a Mortal Kombat 11, ami hatalmasat robbantott a kasszáknál. A kritikusok és a rajongók is oda vannak a legbrutálisabb és legvéresebb verekedős játékért, ami egy meghatározó e-sporttá nőtte ki magát az évek alatt. A Capcom is érezte, hogy valamit le kell tenniük a játékosok elé, ezért két hétig ingyenessé tették a Street Fighter V-öt!

Ryu, Ken és M. Bison sokadik alkalommal is szórakoztató a képernyőn, ezért gyorsan csapjatok le az akcióra és zúzzátok szét egymást, de ne a kontrollereket. PC-re és PS4-re érhető el jelenleg ez a limitált akció, ami sajnos május 7-én véget ér. Utána nem marad meg a játék, de két hét alatt rengeteg meccset vívhattok meg a haverok ellen coopban, vagy akár belevághattok az online világba, de készüljetek fel, mert leszakadó húscafatok és röpködő fejek látványa nélkül is elszabadulhatnak az indulatok. Az alapjátékhoz négy DLC is jár, szintén ingyen. Ezek egy-egy különleges karaktert tartalmaznak, amik a rajongók kedvenceit hozzák el a SFV-be. Akuma, Juri, Blanka és Menat csak arra vár, hogy felkapjátok a kontrollert!

Az akciót Steamen találjátok, csak kattintsatok ide és már tölthetitek is a játékot 20:00-tól. Játszani 22:00-tól tudtok egészen május 7-ig, szóval lesz időtök kipróbálni az összesen 20 karaktert!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!