Hirdetés

Wuncler és Huby jutott be a MondoCon - PC Guru Show döntőjébe

Parázs mérkőzések után Wuncler és Huby örülhetett. Velük találkozhattok élőben a MondoConon!

Hirdetés

Négy játékosra várt egy utolsó online megmérettetés, hogy eldöntsék egymás között, ki lesz az a két kártyás, aki élőben csaphat össze a MondoCon gamer színpadán májusban a Hungexpón. Kalbasz, Naerro, Wuncler megnyerte a saját selejtezőjét, Huby másodikként végzett a sajátjában, de a győztes RangoB visszalépett, így Huby készülhetett az elődöntőre. Nézzük meg mi történt a szombati mérkőzéseken!

Wunclerről és Huby-ról szólt a vigaszágas rendszerben megrendezett, Conquest, Bo5 formátumú verseny. Az első körben már összecsaptak, de végül Wuncler taktikája fizetődött ki. Az egész lineupot arra építette, hogy az ellenfél Warriorját kitiltja és utána a maradék három pakli ellen simán meglehet a győzelem. Ez a taktika működött Huby ellen, de Naerroval szemben már más volt a helyzet. Wuncler és Naerro négy paklija gyakorlatilag teljesen ugyanaz volt, egyetlen Omega Devastator volt az eltérés a kártyák között. Hiába azonban a mirror lineup, Wuncler simán 3-0-zta Naerrot és bejutott a nagydöntőbe. Huby-nak alsó ágon kellett végigverekednie magát, ami össze is jött. Kalbasz nem fejtett ki túl nagy ellenállást, azonban Huby-nak Naerro nagyobb falatot jelentett. Mivel ugyanazokkal a paklikkal játszott Naerro, mint Wuncler, nem volt egyszerű dolga a Team Plague kártyásának. Ugyanúgy jött a Warrior ban Huby-tól, Naerro-tól a Rogue került ki. Ahogy Wuncler, úgy Naerro is bekezdett egy gyors 2-0-val, de utána Huby megrázta magát és maratoni küzdelemben, háromszor kényszerítette térdre a Control Shamant.

Wuncler és Huby az MNEB-en többször találkozott az elmúlt hónapokban, most ismét farkasszemet nézhetnek egymással. A Hungexpón élőben, az E1TV Hearthstone Twitch csatornáján videós közvetítésben követhetitek a döntőt. Ne maradjatok le róla, mert garantáltak az izgalmak!

Wuncler (bal) és Huby (jobb) deckjei

Gratulálunk Wunclernek és Huby-nak a döntőhöz, de természetesen Kalbaszt és Naerrot is megilleti a virtuális taps, mert mindketten nyertek egy-egy selejtezőt és az elődöntőben is odatették magukat!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?