Wuncler és Huby  jutott be a MondoCon - PC Guru Show döntőjébe

Wuncler és Huby jutott be a MondoCon - PC Guru Show döntőjébe

Parázs mérkőzések után Wuncler és Huby örülhetett. Velük találkozhattok élőben a MondoConon!

Négy játékosra várt egy utolsó online megmérettetés, hogy eldöntsék egymás között, ki lesz az a két kártyás, aki élőben csaphat össze a MondoCon gamer színpadán májusban a Hungexpón. Kalbasz, Naerro, Wuncler megnyerte a saját selejtezőjét, Huby másodikként végzett a sajátjában, de a győztes RangoB visszalépett, így Huby készülhetett az elődöntőre. Nézzük meg mi történt a szombati mérkőzéseken!

Wunclerről és Huby-ról szólt a vigaszágas rendszerben megrendezett, Conquest, Bo5 formátumú verseny. Az első körben már összecsaptak, de végül Wuncler taktikája fizetődött ki. Az egész lineupot arra építette, hogy az ellenfél Warriorját kitiltja és utána a maradék három pakli ellen simán meglehet a győzelem. Ez a taktika működött Huby ellen, de Naerroval szemben már más volt a helyzet. Wuncler és Naerro négy paklija gyakorlatilag teljesen ugyanaz volt, egyetlen Omega Devastator volt az eltérés a kártyák között. Hiába azonban a mirror lineup, Wuncler simán 3-0-zta Naerrot és bejutott a nagydöntőbe. Huby-nak alsó ágon kellett végigverekednie magát, ami össze is jött. Kalbasz nem fejtett ki túl nagy ellenállást, azonban Huby-nak Naerro nagyobb falatot jelentett. Mivel ugyanazokkal a paklikkal játszott Naerro, mint Wuncler, nem volt egyszerű dolga a Team Plague kártyásának. Ugyanúgy jött a Warrior ban Huby-tól, Naerro-tól a Rogue került ki. Ahogy Wuncler, úgy Naerro is bekezdett egy gyors 2-0-val, de utána Huby megrázta magát és maratoni küzdelemben, háromszor kényszerítette térdre a Control Shamant.

Wuncler és Huby az MNEB-en többször találkozott az elmúlt hónapokban, most ismét farkasszemet nézhetnek egymással. A Hungexpón élőben, az E1TV Hearthstone Twitch csatornáján videós közvetítésben követhetitek a döntőt. Ne maradjatok le róla, mert garantáltak az izgalmak!

Wuncler (bal) és Huby (jobb) deckjei

Gratulálunk Wunclernek és Huby-nak a döntőhöz, de természetesen Kalbaszt és Naerrot is megilleti a virtuális taps, mert mindketten nyertek egy-egy selejtezőt és az elődöntőben is odatették magukat!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!