Nézd velünk az EPL-t és legyen a tiéd egy  Gut Knife | Rust Coat!

Nézd velünk az EPL-t és legyen a tiéd egy Gut Knife | Rust Coat!

CS:GO - Itt az ESL Pro League új szezonja, mi pedig egy újabb nyereményjátékot hoztunk nektek!

Elérkezett az idő, hogy beszálljunk a megreformált ESL Pro League közvetítésébe, a parázs mérkőzéseket viszont mi szeretnénk még izgalmasabbá tenni számotokra. Ezúttal is egy nyereményjátékkal kedveskedünk nektek, aminek során egy újabb kés skint vihet majd haza a szerencsés nyertes.

Nincs is más dolgod, mint regisztrálni az oldalra a GoodID applikáción keresztül. Hogy ezt miként tudod megtenni, arról az alábbi cikkünkben olvashatsz, de eléggé egyértelmű a folyamat, bizonyára más oldalakon is találkoztál már vele. Ha az alábbi képre kattintasz, minden tudnivalót megkapsz, illetve rögtön a cikk elején találsz egy hasonló gombot, ami azonnal a regisztrációs felületre visz. Fontos, hogy a GoodID-val regisztrálj, a nyereményjátékban ugyanis csak ezzel vehetsz részt.

A regisztrációd befejezése után már csak pár kattintásra van szükséged. Először is, ha még nem vagy tagja, akkor jelentkezz a Facebook csoportunkba, hogy a későbbiekben se maradj le közvetítéseinkről és nyereményjátékainkról. A tagságod elfogadását követően már csak annyi dolgod van, hogy az elkészült profilod linkjét a közlemények között is megtalálható poszt alá bemásold a kommentek közé. A nyereményjátékra felhívó posztot itt is megtaláljátok.

Tehát:

  1. Lépj be a Magyar CS:GO Közösség csoportba
  2. Regisztrálj oldalunkra GoodID-val
  3. Helyezd el profilod linkjét az alábbi bejegyzés alá
  4. Várj, hátha melléd áll a szerencse

A sorsolás pedig 04.29-én lesz este 20:00-kor, szintén a nyereményjátékot tartalmazó posztban! Sok sikert kívánunk mindenkinek!

TEDD PRÓBÁRA A SZERENCSÉD! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!