Hirdetés

Csúcsragadozó válhat a Leopard 1-ből, és az AMX 30B sem panaszkodhat

Scheff | 19/04/24 11:46
Cikk mentése

Az újraegyensúlyozások a két üvegágyút meglehetősen pozitívan érintették.

Hirdetés

Míg az STB-1 tulajdonosok azon kattoghatnak, hogy vajon komolyan gondolta-e a Wargaming a bejelentett módosításokat, addig a Leopard 1 és AMX 30B játékosok örömujjongásban törhetnek ki, ugyanis a német közepes tank hamvaiból támadhat fel, az AMX 30B-nél pedig látszólag telitalálatnak bizonyulnak a változtatások, amik a napokban léptek életbe a szuperteszten.

Leopard 1

A két legfontosabb módosítás, hogy az alap lőszerének típusát APCR-ről AP-ra, a prémium lőszert pedig HEAT-ről APCR-re változtatják. A módosításokkal a lövedékek sebessége is változik, és a jelenlegi körülmények között abszolút pozitívan hat ez a változtatás. A HEAT lövedék elvesztése ugyan fájdalmas pont, de a valamit valamiért elve alapján ez még elfogadható.

Továbbá az alfa sebzése 390-ről 420-ra lett növelve, de cserébe a töltési idejéről kell lemondania. Összességében ebből is inkább pozitívan, mint negatívan jön ki, hiszen egy támogató egységgel többnyire senki sem szeret a DPM értékekre támaszkodni, -ez ugyanis feltételezi, hogy szemtől szembeni harcot kell folytatnia, amihez kell egy megbízható páncélvédelem. Végül, de nem utolsó sorban a Leopard 1-es ágát is újraegyensúlyozzák, és ha ezzel végeztek, akkor jöhetnek a prémium tankok, mint például a Pz. 58 Mutz. További részletek nem ismertek.

AMX 30B

Az AMX 30B gyakorlatilag egy nagy adag buffot kapott a nyakába. A másodvonalas támogató sokáig azért nem tudta kihasználni briliáns DPM értékét, mert a páncélátütési értékei visszafogták benne, de a változtatásokat látva biztosak lehetünk benne, hogy megnő majd a számuk a csatákban. A torkolati sebesség növelése pedig már csak hab a tortán.

Szerinted visszatérhet a metába a Leopard 1 és az AMX 30B?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
6 db hozzászólás
 • andiam 4 hónapja
  Örülök a 30B változtatásainak, mert eddig életképtelen voltam vele pont az ágyú miatt. Remélem, hogy végre sikerül tartósan jobb köröket menni vele.
  0 0 Válasz
 • MrMiszter 4 hónapja
  Igen ráfért már, most éllovas lesz belőle.
  0 0 Válasz
 • Tomi_VIP_ 4 hónapja
  .
  0 0 Válasz
 • gunterland1 4 hónapja
  Helyes, helyes.
  0 0 Válasz
 • Lambda 4 hónapja
  Se a franciákat, se a németeket nem birom. Maradok az oroszoknál és kínaiaknál. ????
  0 0 Válasz
 • Lala79 4 hónapja
  A többiek lebeszéltek az AMX 30B kifejlesztéséről korábban, így azt jegeltem. Most rákattanok a kifejlesztésére ;)
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?