Legyetek ti a HPL legjobb csapata, győzzétek le a Salamandert és félmillió forint ütheti a markotokat!

Az egyes divíziókban is értékes nyereményeket lehet bezsebelni, hála a HoP e-Sport csapatának.

Múlthéten számoltunk be nektek a HPL előszezonjának elindulásáról, ha lemaradtatok a cikkről, akkor most pótolhatjátok, különösen, hogy minden információt megtaláltok ami a csatlakozáshoz kell. Azóta már túl vagyunk 260 mérkőzésen, a Honvéd Esport Akadémia csapata után pedig a One Piece eSports is meghívást kapott a liga main divíziójába.

A napokban pedig a májusban induló első szezon díjazásaira is fény derült. A díjakat a HoP e-Sport csapata biztosította, és bizony minden divízióban értékes nyereményekkel távozhat majd a legjobbak.

A main szakosztály legjobb csapata azonban még egy különdíjért is megküzdhet majd, hiszen lehetőségük lesz összemérni tudásukat a Salamander Gaminggel. A kihívó csapat természetesen kap felkészülési időt, hiszen nem babra megy a játék. A Mérkőzés tétje 500.000 forint, amit a Salamander nem nyerhet meg, tehát ha a kihívók nem viszik el az összeget, akkor megmarad a pénz a következő szezon díjazására. Pontos részleteket még nem árultak el a mérkőzésről, de a hétvégi MNEB döntő után már biztosan okosabbak leszünk.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!