Kiszámolták mennyibe kerül az összes skint megvenni a Mortal Kombat 11-ben!

Kiszámolták mennyibe kerül az összes skint megvenni a Mortal Kombat 11-ben!

Elképesztő mennyiségű pénzt költhetünk el karakterkinézetekre a Mortal Kombat 11-ben!

Gyors számolást végzett a Redditen egy felhasználó azzal kapcsolatban, hogy pontosan mennyibe is kerül megvásárolni az összes karakterkinézetet a Mortal Kombat 11-ben. A kapott összegből egy jobb használt autó is kijön, sőt akár vidéken egy olcsóbb tanyát is vásárolhatunk ennyi pénzért. Nézzük is, hogy mennyi, az annyi!

Kizárólag a kinézetekre fókuszált a poszt létrehozója, vagyis a Fatality-k, Brutality-k, Consumable cuccok nincsenek benne a kapott végösszegben. Alapjáraton négy skin oldható ki azzal, ha végigtoljuk a kampányt, minden karakterrel teljesítjük a tutorialt és még a Basic Towereket is kiütjük. Ez azt jelenti, hogy a 23 karakter kinézeteiből négyet tudunk kioldani, a többihez Time Krystalt kell felhasználni, amit vagy nagyon lassan farmolunk a játékon belül, vagy valódi pénzért megvásárolhatunk egy mozdulattal. 500 Time Krystal, 5 dollárba kerül a boltban, ami egy skin árával egyenlő jelenleg az MK11-ben. Gyors matekozás után kiderül, hogy a 23 hős, egyenként 56 kinézetét, 5 dolláros egységárral megvásárolhatjuk az ingame Store-ban vett Time Krystalokból, ami így 6440 dolláros ráfordítást, közel 2 millió forintnak megfelelő költséget jelent. Nem rossz mi?

A poszt készítője továbbá kiemelte azt is, hogy 760 kristállyal gazdagodott négy óra játék után, vagyis 3390 óra kéne ahhoz, hogy az összes skinhez elegendő kristályt megszerezzük csak játékkal. A probléma ezzel csak az, hogy az előző Mortal Kombat részben, nagyjából 40 dollárt kellett még az alapjáték árán felül rákölteni az ÖSSZES plusz tartalomra, legyenek azok DLC-s karakterek, vagy különböző kivégzések. Elszaladt a ló kicsit a Warner Bros-zal, hiába lett maga a játék zseniálisan jó.

Ti szoktatok kinézeteket vásárolni?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!