Tilted és Retail Row a közeljövőben a vulkán áldozatává válhat

Tilted és Retail Row a közeljövőben a vulkán áldozatává válhat

Fortnite - A mai v8.50-es frissítés azért nem csak az Avengers módot hozta el nekünk, in-game modell utal a következő eseményekre.

Tilted Towers elpusztulása a harmadik szezon óta beszédtéma a közösségben, sőt, igazából már mémmé vált, hiszen akárhányszor teóriára került sor, mindig született egy olyan is, hogy Tilted húzza majd a rövidebbet.

Most úgy fest, hogy ezúttal talán, végre, esetleg, tényleg megtörténhet, az eddigi riogatásokkal szemben ugyanis most számos fájl és textúra utal arra, hogy a városban a törmelék és a láva veszi át a szerepet. A v8.50-es frissítés a felszínen leginkább az új Endgame játékmódról szólt, a fájlok sűrűjében viszont számos érdekes dologra bukkantak az adatbányászok.

Figyelem! Az alábbi tartalom erős spoiler erővel bírhat a szezon további történéseire vonatkozóan!

Úgy fest, hogy a vulkán valamilyen értelemben tényleg ki fog törni, és a pálya több városát is megrongálja majd, ám az összes közül Tilted kaphatja a legnagyobb pofont. Az alábbi képek között szerepel egy-két törmelék Retail Row épületeiből, de a nagy részük Tiltedhez köthető.


Ez az óratorony Tilted szívében.

Ez meg Tilted a pusztulás után.

Az utolsó modellről még videó is van FortTory-nak köszönhetően, de elmondása szerint maradnak épületek, ám teljesen szétzúzva. Ez csakis Tilted alapzata, ami itt látható.

A jelek szerint a vulkánból kirepül majd egy "SnowRock" és ez fogja eltalálni Tiltedet és Retail Row-t is.

A szezon igazi eseményei csak most fognak majd elkezdődni, többek között a mai frissítésnek köszönhetően a következő rúna is bekapcsolt.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!