Három közkedvelt modot nyilvánít csalásnak a Wargaming június 1-jétől

Három közkedvelt modot nyilvánít csalásnak a Wargaming június 1-jétől

Három rendkívül hatékony mod kerül a tiltottak listájára heteken belül, így ha el szeretnéd kerülni fiókod felfüggesztését, akkor jobb, ha már most megválsz tőlük.

A Wargaming továbbra is kiáll Fair Play politikája mellett, és három közkedvelt modot sorol a tiltottak közé június 1-jétől. Most még ugyan használhatod mindegyiket, de június 1-jétől akár a fiókodat felfüggeszthetik miattuk.

Mielőtt rátérnénk arra, hogy melyik három modot nyilvánították csalásnak, kiemelnénk, hogy a közeljövőben újabb grandiózus ban hullámra számíthatunk, tehát nem érdemes félvállról venni ezt a bejelentést.

1. Bővített minimap mod, ami jelzi, hogy merre néznek a tankok

Ezzel a modifikációval áprilisban már foglalkoztunk, és akkor a legajánlottabb modok közé soroltuk. Hasznossága megkérdőjelezhetetlen, de ha tehetitek, akkor május végén töröljétek a mod könyvtáratokból.

2. A közelben lévő ellenfelek irányát kijelző mod

A három tiltásra kerülő mod közül ez adja a legkisebb előnyt, de a Wargaming döntött, mi pedig betartjuk a szabályokat. Nemde?

3. A kirajzolási távolságon túli járművek helyzetét megjelenítő mod

Aki tisztában volt azzal, hogy ilyen mod létezik, sőt még használta is, kétségtelenül jól járt. Aki pedig nem, az június 1-jéig még próbálgathatja.

Milyen modok tiltottak?

  • Modok, amik felfedik a nem látható ellenfelek pozícióját, mint például a döntögetős modok, a lövésnyom jelzők stb.
  • Lézeres nyomkövető modok.
  • Modok, amik jelzik, hogy mikor tölt az ellenfél.
  • Bármilyen aimbot.
  • A normál fogyócikkeket automatikusan használó modok.
  • A tereptárgyakat áttetszővé tevő modok.
  • Bármilyen olyan indikátort generáló mod, ami a felderített ellenfél pontos helyzetét mutatja. Például a kirajzolási távolságon túli járművek helyzetét megjelenítő mod.
  • Olyan modok, amik a játékban található tárgyak, karakterisztikák tulajdonságait befolyásolják, vagy más módon sértik a játékszabályokat.

Ha tiltott modot használsz, akkor az első alkalommal csak hét napos felfüggesztést kapsz, de a második szabályszegésnél örökre kitilthatnak a játékból. Ne feledjétek, hogy a Mod Hub továbbra is az egyetlen olyan weboldal, ahonnan a Wargaming engedélyével legálisan tölthetők le modok.

Indokoltnak érzed ezeknek a modoknak a betiltását? 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.