Honvéd edzői tanácsok: Gyakorló konfig CS:GO-hoz és a trükkös fűben bújás PUBG-ben!

Honvéd edzői tanácsok: Gyakorló konfig CS:GO-hoz és a trükkös fűben bújás PUBG-ben!

De ez még csak a jéghegy csúcsa, egyre sokrétűbb és minden információra kiterjedő anyagok készülnek az Akadémia műhelyében. A CS:GO, LoL, Fortnite, PUBG és FIFA fanoknak érdemes követniük ezt a csatornát. 

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia a helyi oktatás mellett immáron az interneten keresztül is igyekszik okítani a tanulni vágyókat. Egyrészt az is megvalósulhat, hogy streamen keresztül részt vehessünk majd az óráikon, másrészt addig is igyekeznek rövid, egy perces videókban olyan tippeket és trükköket mutatni, melyeket nem biztos, hogy mindenki ismerhet. Legyen szó kezdő vagy haladó játékosról, sohasem lehet eleget tanulni szeretett játékainkról.

Kodiak tanárúr a CS:GO játékosok számára egy nagyon hasznos fogalmat magyaráz el. Megtudhatjuk, hogy mit takar a mid-round call, vagyis a mérkőzés közben megváltoztatott stratégia fontossága. Ezen a héten PUBG-ben is ellát némi tanáccsal, hiszen kiderül, hogy miként bújhatunk el a fűben észrevétlenül, bár nem árt figyelni a textúra határaira, mert könnyen saját magunkkal cseszhetünk ki, ha nem tartjuk észben. Cobain elhozott nektek egy rendkívül hasznos practice config fájlt CS-hez, így eddig soha nem látott módon tudtok gyakorolni a játékban, valamint Inferno B lerakóján egy Molotov trükköt is bemutat.

SzabyG lerántja a leplet a Reboot Van-ról, pontosabban elmondja nektek, hogy hol a legbiztonságosabb újraéleszteni a csapattársunkat. Malacko tovább arat a dzsungelben, levezeti, hogy a red buff clearelése után az ellenfél térfelén is ténykedhetünk és a top gank sem rossz lehetőség. A pálya széléről pedig Csete edző úr a 3-5-2 mellé elmagyarázza a legjobb taktikát.

A megértésükhöz viszont érdemes megnéznetek az eheti Akadémiai csomagot:

LEGION LECKE 64

LEGION LECKE 65

LEGION LECKE 66

LEGION LECKE 67

LEGION LECKE 68

LEGION LECKE 69

LEGION LECKE 70

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!