RegisKillbin budget deckjei: öten vannak és nem kegyelmeznek

RegisKillbin budget deckjei: öten vannak és nem kegyelmeznek

Újabb olcsó paklikat gyűjtöttünk össze nektek, ezúttal RegisKillbin segítségével merülünk el a Hearthstone dustmentes bugyraiban!

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy tömegével gyártsa a Legendary-ket a legerősebb meta deckekhez. Rájuk gondolt RegisKillbin, a népszerű streamer, aki összerakott öt olcsó paklit és Rank 3-on tesztelgette őket. Nézzük meg milyen deckeket érdemes most építeni, ha nem úszunk a varázsporban!

Budget Tempo Mage

Kód: AAECAf0EAA8MuwKrBLQE5gSWBfvsAu/xAsLzArn/AtKJA+eVA4mWA5+bA/+dAwA=

A Tempo Mage egyelőre még nem találta meg a számításait a Rise of Shadows első heteiben, de Basic lapok mellé nem kell sok minden ahhoz, hogy működjön a koncepció. A rengeteg sebző varázslat és a Vex Crow együtt képes arra, hogy a boardról és a kézből egyaránt fenyegetést jelentsen a deck. Alacsonyabb Rankon simán pörgethető és kifejezetten kezdőknek is bátran ajánlható. 

Budget Resurrect Priest

Kód: AAECAa0GBPgC0P4CgpQD1pkDDeUEyQbRCtMK1wryDPLxAr3zAvv+ApeHA9iJA5ibA5mbAwA=

A Resurrect Priest valahol a Tier 3-4-ben tanyázik, de a legnagyobb szerencse, hogy tulajdonképpen a fenti változat képes erre a teljesítményre és nem nagyon kell bele plusz Epic, vagy Legendary lap. Vargoth ingyen van, a kombó elemei pár száz dustból legyárthatóak. Ettől függetlenül nagy reményeket nem szabad táplálni, de néha meg-meg tud szaladni a pakli.

Budget Silence Priest

Kód: AAECAa0GAvLxAr3zAg74At0E5QT2B9UIpQnRCtIK8gz7DIeVA66bA4KdA8idAwA=

Dean Ayala a Tier 2-3-ba várta a Silence Priestet, de még erre sem képes egyelőre ez a típus. Hiába adnak ki hozzá folyamatosan lapokat, egyelőre nem váltja be a deck a hozzá fűzött reményeket. Az olcsó verzió hasonlóan a Resurrect Priesthez képes megszaladni, de hosszútávon vannak jobb választások a budget kategórián belül is.

Budget Mech Paladin

Kód: AAECAZ8FAooH+foCDowB3AOKBq8HrfICpfUCtPYC2P4C4f4CkYADzIEDvpgDjpoDkJoDAA==

Például a Mech Paladin, ami kellően gyors ahhoz, hogy meglepetést okozzon az ellenfeleknek, de a két Mechao-Egg és a Mechanical Whelpek az elhúzódó meccseken is segítenek a Paladinnak a győzelem megszerzésében. Még egy-két Secret is befért, amikkel egy további csavart adott RegisKillbin a paklinak.

Budget Tempo Rogue

Kód: AAECAaIHAtwCigcOtAHtAs0D1AX1BYgH3Qim7wLH+AK0kQOPlwOQlwP7mgP+mgMA

Túl sok Legendary van a meta egyik legerősebb paklijában, a Tempo Rogue-ban, de ez nem jelenti azt, hogy azok nélkül ne lehetne aratni. Az EVIL Miscreant itt is broken, a "burgle" mechanika úgy erős, hogy közben még szórakoztató is.

Nem szabad óriási elvárásokkal közelíteni a budget deckekhez, de meglepően jól teljesítenek a fenti változatok, és egy kis szerencsével és megfelelő tudással akár még alacsonyabb Rankon is lehet velük próbálkozni.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!