Az Object 430 és Object 430U nerfek visszavonva

A napokkal ezelőtt beharangozott kíméletlen nerfeket egy csettintéssel visszavonta a Wargaming.

Szinte mindenki kétségbeesett az Object 430 és Object 430U nerfeket látva, de a Wargaming egy csettintéssel mindent visszavont. A következő sorokban az orosz szerveren közzétett hivatalos nyilatkozat magyar fordítását olvashatjátok.

„Harckocsizók!

A közepes tankok újraegyensúlyozásának első tesztelési fázisa véget ért a szuperteszten, és híreink vannak számotokra. A statisztikákat és visszajelzéseket tanulmányozva arra a következtetésre jutottunk, hogy a változtatások nem hozták meg a kívánt eredményeket. Úgy döntöttünk, hogy az AMX 30B-t, a Leopard 1-et és az STB-1-et tovább teszteljük, de az Object 430 és Object 430U változtatásait eltöröljük."

Természetesen akár igaz a nyilatkozat, akár meghajolt a Wargaming a közösség egyöntetű akarata előtt, az biztos, hogy se az Object 430U tulajoknak, se az ágat húzó játékosoknak nincs félnivalójuk. Az Objectek továbbra is a random csaták királyai maradnak.

Szerinted a Wargaming valóban a teszt eredményeit látva hozta meg döntését, vagy egyszerűen a közösség nyomására változtatták meg az eredeti tervet?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.