Kíméletlen nerfekkel sújtják az Object 430-at és az Object 430U-t

Kíméletlen nerfekkel sújtják az Object 430-at és az Object 430U-t

Ha eddig nem szerezted be őket, akkor jobb, ha már nem is teszed.

A nagy jármű újraegyensúlyozások az STB-1-et inkább hátrányosan, míg a Leopard 1-et és AMX 30B-t meglehetősen előnyösen érintették, de kétségtelen, hogy olyan kíméletlen nerfeket tankok csak ritkán kapnak, mint amilyenekkel az Object 430-at és Object 430U-t sújtotta a Wargaming. A változtatások ugyan még csak a szuperteszten léptek életbe, de ha minden így marad, akkor jobb, ha elfelejtjük ezt az ágat.

Object 430

Ha valakinek megvan a WZ-120, akkor tisztában van azzal, hogy ég és föld a különbség a két egység között. Az Object 430 számára ugyan jó hír, hogy a védelmét nem bolygatták meg, de a löveg karakterisztikáinak drasztikus gyengítése nagy hatással lesz az egység játékmenetére. A percenként kiosztott sebzés 362 ponttal csökken, tehát a töltési idő 11,41 másodpercre nő, ami a jelenlegihez képest 2 másodperccel rosszabb.

Object 430U

Az Object 430U még egy jó ideig az egyik legerősebb közepes tank marad randomban, de amint elérik a nerfek, valószínűleg ismét a feledés homályába kerül ez az ág. Az Object 430-hoz hasonlóan itt is a célzási paraméterek romlanak, illetve a DPM csökken 260 ponttal, ami a gyakorlatban kicsivel több, mint 1 másodperces töltési idő nerfet takar.

Mit gondolsz, a nerfek ellenére használható marad az Object 430 és az Object 430U?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.