Továbbra is bombaformában Hulkeinstein, aki az MNEB nagydöntőjét is behúzta! - interjú

Az MNEB Osztályozó Kupa után a Grand Finalt is behúzta Hulkeinstein. Elkaptuk egy interjúra a friss győztest!

Balázs Sebestyént, nicknevén Hulkeinsteint megismerhettétek az elmúlt hónapokban, ugyanis elképesztő mennyiségű időt és energiát fektetett abba csapattársaival együtt, hogy a Rise of Shadows-ról és a Year of the Dragonról minden fontos információt megtudjatok. Emellett hétről-hétre gyűjtögette a győzelmeket az MNEB alapszakaszában, ami végül a második helyre volt elég, de ez az eredmény is elég volt ahhoz, hogy automatikusan bejusson a nagydöntőbe. A fináléban először exigot kényszerítette térdre, egy Zoo Warlock 3-0-s parádéval, majd a mindent eldöntő mérkőzésen 3-1-re győzte le PenhaDanit, köszönhetően a Midrange Hunternek, amit az alapszakaszban mindössze egyszer, az utolsó héten választott a friss bajnok. A legjobb pillanatban segített neki Rexxar, ezzel örökre belopta magát Hulkeinstein szívébe.

Tavaly már megmutatta a LvL Up kártyása, hogy komolyan kell számolni vele a legnagyobb versenyeken is, mivel magabiztosan húzta be a Hearthstone Magyar Kupát. Két ilyen kaliberű tornagyőzelem egymás után intő jel lehet minden kihívónak, reméljük Sebi a nemzetközi mezőnyben is megcsillogtathatja tudását!

Győztes paklik

Ha szeretnétek még több érdekességet, személyes beszámolót olvasni Hulkeinsteintől, akkor kövessétek őt Facebookon és Twitteren, továbbá látogassatok el a LvL Up Facebook oldalára és Youtube csatornájára, ahol még több Hearthstone tartalmat találtok!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!