A majdnem tökéletes hibrid -  Secret Mech Paladin paklibemutató!

A majdnem tökéletes hibrid - Secret Mech Paladin paklibemutató!

A kaszt népszerűtlenségének ellenére az összeállítás jelenleg Tier 1-nek számít és igencsak hatékonyan lehet vele haladni a ladderen. 

Több mint három hét telt el azóta, hogy végbe ment a Standard rotáció és a Rise of Shadows megérkezvén a játékba teljes káoszt okozott a ladderen. Az idő előrehaladtával azért kezdenek letisztulni a dolgok és az első napokban nagyot menő paklik szépen visszaszorultak, átadva helyüket olyan listáknak, mint a Lackey Rogue, a Bomb Hunter, a Control Warrior, vagy a Conjurer Mage. Ha kíváncsiak vagytok a ladder jelenlegi legjobb összeállításaira, fussátok végig a Vicious Syndicate metalejentéséről szóló cikkünket!

A VS jelentését látva sokan meglepődve tapasztalhatták, hogy a Paladin rég nem látott népszerűtlenségének ellenére a kaszt mégis beférkőzött a Tier 1-be a Kangor Mech paklival, így úgy gondoltuk, körbejárjuk és bemutatjuk nektek, miért is ennyire hatékony a lista. Vágjunk is bele!

Cocosasa's Legend Secret Mech Paladin

Kód: AAECAZ8FCPoGkAeb8ALA/QLY/gLx/gKggAOUmgMLjAHcA68Hjwmt8gK09gLh/gLMgQO+mAOOmgOQmgMA

A Statisztikai oldalak szerint a fent látható összeállítás számít a legnépszerűbbnek az archetípusból, kipróbálásához azonban mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, ugyanis 11360-as dust költsége nem éppen pénztárca barát. A pakli árát leginkább a hat Legendary lény dobja meg, viszont nem feltétlenül kötelező mindegyiket lecraftolni. A Secret mechanika miatt Commander Rhyssat nem tudjuk kikerülni, továbbá a Kangor's Endless Army és Zilliax is kötelező kellék a Mech szinergia miatt, Harrison Jones, Tirion Fordring és Countess Ashmore viszont olyan Tech kártyák, amiket nyugodtan helyettesíthetünk olcsóbb alternatívákkal.  

Rátérve a stratégiára, igazából pofon egyszerű dolgunk van. A korai körökben igyekeznünk kell minden fenyegetést elhárítani a Secretek és a szinergia köré épülő lapok, mint például a Sunreaver Spy és a Bellringer Sentry segítségével, nem érdemes azonban hamar ellőnünk Rhyssát, mivel a közép és végjátékban nagyobb hasznát tudjuk majd venni. Manapság rengeteg Aggro paklival lehet találkozni a ladderen, ezért is került a pakliba két Consecration és Mysterious Blade, amiknek köszönhetően kézben tudjuk tartani a pástot, főleg a Murloc Shaman, Lackey Rogue, illetve a Zoolock ellen, szerencsésebb esetben ráadásul a Token Druid armadáját is meg tudjuk fogni velük. A pakli egyébként úgy 5-7 manától kezd el igazán élni a Mech lapok miatt, csupán arra kell odafigyelnünk, hogy a Magnetic mechanikával ellátott kártyákat, mint például Zilliax, az Annoy-o-Module, vagy a rengeteg lehetőséget rejtő Mechanical Whelp. Azért is jól meg kell fontolnunk, mit mivel kombinálunk, mivel a Kangor's Endless Army egy zseniális ütőkártya lehet, pláne akkor, ha egy testes Lifesteal lényt is vissza tudunk hozni a pástra. 

Azok számára, akik picit sokallnák a Secret Mech Paladint, szeretnénk figyelmükbe ajánlani az olcsóbb változatot. Attól függetlenül, hogy a pakli ára csupán 9300 dust, Alutemu Legend 9-ig menetelt vele az előző szezonban. Az alábbi listából teljes mértékben kikerült a Secret vonal, cserébe viszont több Mech lapunk van, így a korai köröktől kezdve tudunk nyomást gyakorolni az ellenfélre a Magnetic Mechanika segítségével. Érdekesség, hogy itt a Mechanical Whelp helyett a Mechano-Egg kerül a rivaldafénybe, amiből egy jól irányzott Kings vagy Magnetic lény segítségével nagyobb értéket tudunk kinyerni. Az Aggro ellen egyébként ez a lista picit másképpen védekezik, egyrészt sok olcsó lény van benne, másrészt a Crystalsmith Kangor ügyes kijátszásával dupla gyógyítást nyerhetünk, így akár egy kör alatt is újult életerővel eshetünk neki az ellenfélnek. 

Alutemu Legend 9 Mech Paladin

Kód: AAECAZ8FCO0F+gblB6X1Av37Avb9AvH+AqCAAwvcA4oGzwavB5j7Atb+Atf+Atn+AuH+ApGAA8yBAwA=

Ha kíváncsiak vagytok rá egyébként, hogy teljesít a Secret Mech Paladin akció közben, pillantsatok bele az alábbi videóba!


Ti próbáltátok már egyébként a Mech mechanikára épülő Paladin paklikat? Ha igen, mik a tapasztalataitok? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!