Honvéd edzői tippek: Kodiak magyar meccset elemez, az MNEB győztes Frather pedig Jarvannal trükközik

De ez még csak a jéghegy csúcsa, egyre sokrétűbb és minden információra kiterjedő anyagok készülnek az Akadémia műhelyében. A CS:GO, LoL, Fortnite, PUBG és FIFA fanoknak érdemes követniük ezt a csatornát. 

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia a helyi oktatás mellett immáron az interneten keresztül is igyekszik okítani a tanulni vágyókat. Egyrészt az is megvalósulhat, hogy streamen keresztül részt vehessünk majd az óráikon, másrészt addig is igyekeznek rövid, egy perces videókban olyan tippeket és trükköket mutatni, melyeket nem biztos, hogy mindenki ismerhet. Legyen szó kezdő vagy haladó játékosról, sohasem lehet eleget tanulni szeretett játékainkról.

Omgezjonesy továbbra is a PUBG világában merült alá, most éppen a Vertical Foregrip került a reflektorfénybe, és kiderül mi a különbség az Angled-höz képest. Kodiak bemutatja miben tér el a Battle Royaleban megtalálható 4 UAZ. Aztán felvázolja mit kell tennünk, hogy ha FalleN-hez hasonló super heaven smoke-ot szeretnénk eldobni, majd egy magyar összecsapást - ExE vs Revolte - elemez ki Infernon, ahol elmagyarázza az egyik támadás lényegét.

SzabyG bemutatja miként lehet pofonegyszerűen editelni építkezés közben, az MNEB első szezonjának LoL bajnoka, Frather pedig egy Jarvan trükköt mutat az EQ kombóval. Ha pedig inkább a védelemre gyúrnál FIFA-ban, mintsem a támadásra, akkor Csete edző úr elmondja melyik 5 hátvédes taktika használható a legjobban.

Bővebb információt a videókban találtok:

LEGION LECKE 71

LEGION LECKE 72

LEGION LECKE 73

LEGION LECKE 74

LEGION LECKE 75

LEGION LECKE 76

LEGION LECKE 77

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!