Képeken a megújult pálya és az új Battle Pass egyéb nyalánkságai

Tilted és Retail Row teljesen más lett, de más pontjai is változtak a pályának.

A mai nap nagy nap volt a Fortnite életében, elkezdődött ugyanis a 9. szezon, ami nagyon durván megváltoztatta az alap játékmenetet. 8 tárgyat vaultoltak, köztük a Pump Shotgunt is, persze a helyére érkezett egy újabb üdvöske, a Combat Shotgun. A 9. szezon patch note-ját az alábbi cikkünkben elolvashatjátok.

A szervek mindössze másfél-két órával a karbantartás kezdete után pedig már újra is indultak, így mi magunk is megcsodálhattuk a szezon újdonságait. A Slipstreamre keresztelt szélcsatornák segítségével keresztbe kasul átszelhetjük szinte az egész pályát, első tapasztalataink alapján pedig az új Shotgun is elég ütős lett. 

A térkép leginkább Tilted, Retail, azaz most már Mega Mall, a vulkán és Loot Lake területén változott meg, itt az épületek modernizálódtak, átalakultak, illetve ezek többé-kevésbé össze vannak kötve légcsatornákkal. 

A várakozásokkal ellentétben a havas pályán nem sok minden módosult, Greasy továbbra is a jégfogságában sínylődik. Egyéb újdonság egyébként még a pályán, hogy itt-ott szétszórva megtalálhatóak rajta lebegő platformok, természetesen ezeken is van loot.

A Battle Pass véleményünk szerint meglehetősen a helyén van, a skineket szokás szerint számos tekintetben alakíthatjuk, illetve vicces emote-ok is helyet kaptak ebben az eresztésben. De helyettünk beszéljenek inkább a képek, az alábbi fotóra kattintva megtekinthetitek a galériánkat.

A 9. szezon trailereit láttad már?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!