"Az influenszerek teszik tönkre a játékot a negatív hozzáállásukkal" - Ninja és Dakotaz is kiakadt kollégáikra

Nem rejtette véka alá a megosztó véleményét Ninja és Dakotaz sem.

A héten ismét újabb szezont köszönthettünk a Fortnite-ban, pár hónap múlva pedig már jubileumhoz érünk a 10. szezonnal. Szerencsére nem fogták vissza magukat a fejlesztők és már a mostani szezon is remekre sikerült, hisz újításból és metaformáló döntésekből most sem volt hiány. A két teljesen új nagyváros, Neo Tilted és Mega Mall a slipstreamekkel együtt remekül felpörgette a játékot és két felejthető szezon után ez ismét nagyot durranhat, főleg hogyha a hetek során nem kerülnek be teljesen felesleges tárgyak. 

Vannak viszont olyan játékosok, akik csak panaszkodni szeretnek, vagy éppen tényleg nem jött be nekik az új modern Fortnite, ami teljesen elfogadható, hisz véleményt mindenki alkothat. A probléma akkor keletkezik, ha ez a valaki egy olyan streamer vagy Youtuber, aki több ezer emberre van hatással, akik kérdés nélkül elfogadják a véleményét. Ezen akadt ki most Ninja és Dakotaz is, akik elmondásuk szerint élvezik jelenleg az új szezont, de néhány kollégájuk ismét sárba akarja tiporni az Epic-et, pedig most igen szép munkát végeztek. Dakotaz csak a Twitteren jelezte, hogy szerinte teljesen rendben van a szezon, de már bele is kötöttek:

DK már alapból felkészült a savra, ami meg is jött Ghost Enzo-tól, amikor is azt írta, hogy "Onnan tudod, hogy a kisebbségbe tartozol, ha az elején tisztáznod kell, hogy nem szponzorált tartalomról van szó."

Ezután Dakotaz is egy kicsit keményebb szöveggel válaszolt

"Szerintem ti "profik" vagytok a kisebbség és a klónjaitok csak azt követik, amit ti mondtok."

Szinte ezzel egy időben Ninja streamelés közben fakadt ki, ahol elmondta, hogy borzasztóan unja már a folyamatos hisztizést, ami az influencerek csinálnak, a követőik pedig vakon egyetértenek ezzel, még ha előtte 10 perccel élvezték is a játékot.

A videóban elhangzottakból leginkább azt szerette volna kihozni Ninja, hogy nem is az Epic teszi tönkre sokszor a játékot, hanem a közösség azon tagjai, akik nagy tömegekre hathatnak. Félreértés ne essék, amikor tényleg hibázik az Epic, akkor Ninja, Dakotaz és akár mi is beszélünk vagy éppen írunk arról, hogy miben és hogyan hibáztak, de amikor egy ekkora változást, szinte hiba nélkül implementálnak és tényleg megújítják a játékot, akkor nem tudunk mibe belekötni. A streamerek és a Youtuberek jó szórakozást nyújthatnak, de próbáljátok meg saját magatok megformálni a véleményeteket és soha ne kövessetek mást vakon csak azért mert felnéztek rájuk.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!