Autimatic az élen, a Cloud9 viszont megint a sor végén kullog - Ezt a csapatot is lehet kukázni?

Autimatic az élen, a Cloud9 viszont megint a sor végén kullog - Ezt a csapatot is lehet kukázni?

Hiába a sokadik csere, a Cloud9 továbbra is borzasztóan gyenge.

Ha a hétvégi BLAST Pro Series Madrid két végletét kellene kiemelnem, akkor egyértelműen azt mondanám, hogy miközben legtöbbünk meglepetésére az ENCE maga mögé utasította az Astralis-t, addig a Cloud9 újabb vereségeire és szenvedésének folytatására szinte mindenki számított.

Nincs túl jó időszaka a csapat szurkolóinak, hiszen bár 2018 elején a Cloud9 nyerte meg az ELEAGUE bostoni Major versenyét, a győztes csapat szinte azonnal szétszéledt, az új felállások pedig semmit sem tudtak még felmutatni. Legjobb eredményük egy harmadik hely a 2018-as BLAST Pro Series lisszaboni állomásáról, de többnyire minden versenyen az utolsók között zárnak.
Így volt ez most Madridban is, ahol a hat fős mezőnyben szintén az utolsó helyen végeztek. Igaz a csapat már jócskán megváltozott nem csak a tavaly januári Major, de a lisszaboni harmadik hely óta is. Flusha szögre akasztotta az egeret, kioShiMa és refrezh sem erősíti már a csapatot. Helyettük a már megszokott RUSH és autimatic páros mellé visszatért Golden, mint irányító, cajunb az OpTic, vice pedig a széthulló Rogue csapata után játszik most C9 mezben. Igaz, az amerikai játékos egyelőre csak próbaidős a Cloud9-nál.
Enyhén szólva borzalmasan teljesít a csapat, ez tisztán látszott most Madridban is. Egyedül Timothy "autimatic" Ta játékát lehet kiemelni, ő viszont egész bravúrosan játszott Spanyolországban. Sőt, a legtöbb statisztikát ő zárta győztesként, egyedül a legtöbb kill és a halálok átlagos arányában maradt alul a többiekkel szemben.
Öt pályát játszott a Cloud9 Madridban, ebből mindössze egy zárult győzelemmel, autimatic mégis a verseny legerősebb értékelését érte el a HLTV 2.0 rendszere szerint. 1.33-as pontszámával olyan játékosokat előzött meg mint a verseny MVP játékosa Aerial, s1mple, device vagy electronic. Nem ez az első alkalom, hogy autimatic magasan kilóg gyenge társai közül, a közösség szerint éppen ideje lenne új, a Cloud9-nál egy sokkal erősebb csapat után néznie. Én személy szerint például örömmel látnám őt NRG színekben, mondjuk Brehze helyén, aki viszont szinte minden meccsen túlszárnyalja csapata többi játékosát.

Ti mit gondoltok? A Cloud9-nak jelenlegi felállását hátrahagyva ismét új játékosok felé kellene néznie, vagy egyszerűen autimatic-nak kell váltania és más csapatot keresnie, ahol eredményeket is érhetnek el?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!