Pajzsgenerátor, End Game statok és Fortnite Kombat - Ötletek a közösségi műhelyből

Pajzsgenerátor, End Game statok és Fortnite Kombat - Ötletek a közösségi műhelyből

A közösség kreativitása néha határtalan.

A Fortnite közösség mindig is kreatív volt. Legyen itt szó arról, hogy új, nem hivatalos játékmódokat kell kitalálni, hogy olyan skineket gyártson az ember, amiket a fejlesztők be is raknak a játékba, de még az is előjöhet, hogy olyan koncepciót rak le az ember az asztalra, ami később egy tárgy lesz a játékban. Ebben a cikkben ezen ötletekből válogattunk.

A pajzsgenerátor

Az ötlet egyszerű és remélhetőleg egy jövőbeni frissítésben meg is kapjuk majd. Már nagyon sok játékban láttunk ilyen szerkezetet, ha pedig azt vesszük alapul, hogy a Campfire már tölt nekünk életet, akkor onnan már csak egy pici ugrás a pajzs. A kivitelezés persze lehetne jobb, de egyébként rendben van.

Concept Video: New Item - Shield generator from r/FortNiteBR

A csákány helyett kardot

A jó öreg csákány már velünk van a kezdetek óta. Egy rajongó most viszont úgy gondolta, hogy az egészet le lehetne cserélni egy kardra. Sőt, ha már kard, akkor minden egyes szezonhoz csinált is egy példányt, ami tükrözi az adott időszak témáját. Nem rossz dolog a csákánnyal hadonászni, de abban biztos vagyok, hogy karddal sokkal menőbb lenne.

A játék végi statok

A játéknak számos kisebb-nagyobb hibája van még, ám az egyik legnagyobb hiányosság talán az, hogy a mérkőzések végén csak a saját statisztikáinkat tekinthetjük meg, másokét nem. Az utóbbin segítene a következő közösségi alkotás, amiben egyébként még sokkal több adat található. Ezen adatokban szinte biztos vagyok, hogy sokan gyönyörködnének egy-egy kör után. Ha lehet valamit kérni, akkor én tuti ezt kérném az Epic-től.

[Concept] New End Game Stats & Leaderboard UI from r/FortNiteBR

Fortnite Combat

Ha pedig nemrég a boltokba került a kultikus verekedős játék legújabb epizódja, akkor mi lehetne naprakészebb, mint Double Helix munkája, ami a Fortnite világában állít emléket ennek. Az emote-ok és mozdulatok iszonyatosan kreatív használata egy nagyszerű elegyet alkot.

Fortnite Mortal Kombat! (Preview, it's an unfinished project I'm working on) from r/FortNiteBR

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!