Heistbaron Togwaggle fantasztikus kincseinek elemzése

Heistbaron Togwaggle fantasztikus kincseinek elemzése

Elemzésünk a Lackey Rogue alapkövének számító legendary minion képességére összpontosít.

Az általános játékmenetet tekintve a Lackeyk rendkívül hatékonynak bizonyultak, amiről már egy rövidebb elemző cikket is írtunk nektek, amiben az EVIL Miscreant kreációinak győzelmi arányát vizsgáltuk. Ezúttal pedig az 1/1-es lényekkel szorosan összefüggő legendary minion, azaz Heistbaron Togwaggle fantasztikus kincseit vennénk górcső alá.

Leidézésekor a Goblin király négy kincse közül választhatunk, így rendkívül rugalmasan reflektálhatunk általa a kialakult szituációra. Lássuk mikor melyiket éri meg választani!

Tolin's Goblet

Az egyik legritkábban választott kincs, aminek a győzelmi aránya 50% körül mozog, hiszen erősen kétesélyes a hatása. Egyrészt lehet, hogy egy parádés lapot húzol, ami remek szinergiát mutat a kezedben lévő többi kártyával, másrészről ennek fordítottja is bekövetkezhet. A Tolin's Goblet inkább egy kísérletezős választás.

Golden Kobold

Az arany goblin szobrot már gyakrabban választják a játékosok, de a győzelmi aránya még a Tolin's Goblettől is alacsonyabb. Egyedül akkor érdemes választani, amikor rendkívül fontos, hogy jó értéket képviseljenek a lapjaink, -és egyébként már úgy is kifogytunk a jó riposztokból.

Wondrous Wand

Gyakran választott opció, ami hihetetlen tempót teremthet, ráadásul Edwin VanCleeffel is jól működik együtt. Mindenképp a legelőkelőbb választások egyike.

Zarog's Crown

A Rogue legendary lényei kézből kijátszva meglehetősen ütősek, de közvetlenül a pástra idézve már kevésbé számítanak non plus ultrának. Gondoljatok csak bele, hogy a legjobb választásképp Gral, Myra vagy Edwin jön ki, amik a Battlecry effektjük nélkül elképesztően gyengék. Ennek ellenére ez a leggyakoribb választás, ami győzelmi arány tekintetében sem marad el sokkal a varázspálcától.

Végszóként a kincsekről

A négy kincsről összességében azt mondhatjuk, hogy a Zarog's Crown közvetlen tempót generál, míg ehhez hasonlóan a Wonderous Wand is alkalmas a tempógenerálásra, -illetve a végső csapást is könnyebben bevihetjük vele. A Golden Kobold egy hosszúra nyúló mérkőzésben lehet segítségünkre, a Tolin's Goblet pedig szintén jól jöhet ilyen esetben, -esetleg olyankor, mikor jelentős hátrányban vagyunk.

Ti általában melyik kincset veszitek ki? Szoktatok Lackey Rogueval játszani?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!