Lackey áttekintő az elmúlt időszak legfrissebb statisztikáival

Lackey áttekintő az elmúlt időszak legfrissebb statisztikáival

Köztudott, hogy az EVIL Miscreant hatalmas népszerűségnek örvend, de mi a helyzet az öt kézbe kapott Lackeyval?

A Rise of Shadows kiegészítővel megjelentek a Lackeyk, amik csupán 1 manát kóstáló 1/1-es kis minionok, de erőteljes Battlecry effektjük sorsfordító lehet a mérkőzések végkimenetelére nézve. Cikkünkben elsősorban az EVIL Miscreant kreálmányaival foglalkozunk.

Az EVIL Miscreant egy Rogue lap, ami kombózva két random Lackeyt ad kézbe. A kiegészítő megjelenése óta a lap népszerűsége szárnyal. Akárhogy is alakuljanak a számok, az biztos, hogy amíg a Rogue topon van, addig az EVIL Miscreant biztos pontja marad az összecsapásoknak. Talán itt lenne az ideje a Tempo Rogue nerfnek?

Mennyire hatékonyak a Lackeyk?

A rendelkezésre álló adatok a standard formátum összes rangját vizsgálva, több, mint 6 millió lejátszott mérkőzés alapján kerültek összeállításra, -és az április 9-e és április 22-e közötti időszakra vonatkoznak. A feltüntetett százalékos értékek közül az első a kijátszási arányt, a második a kézbekapás utáni átlagos győzelmi arányt mutatja.

Witchy Lackey (11,1% | 50,9%)

A fekete bárány. A legritkábban kijátszott és a legalacsonyabb győzelmi arányt produkáló Lackey, ami a véletlen faktora miatt maradt le ennyire a többitől. Ennek ellenére az 50% feletti győzelmi arányt tartja.

21,6% | 52,7% 22,2% | 56,2%
22,3% | 53,8% 22,8% | 54%

A maradék négy Lackey között hatalmas eltérések nincsenek kijátszási arány tekintetében. A legmagasabb győzelmi arányt a Kobold Lackey tudhatja magáénak, hiszen képessége sokoldalúan felhasználható az adott szituáció függvényében.

Gonoszok, gonoszok mindenhol

A jelenleg legjobban teljesítő paklik alappillérei az EVIL minionok, amiket a Rogue mellett a Druid és a Warlock is előszeretettel használnak. Bár az EVIL Cable Rat leginkább az első két osztályban jut szerephez, de nem kell meglepődni, ha egy Zoolock is kijátssza ellened. Az összes játszott deck 13,6%-a használja, és átlagosan 55,6%-ot hoznak vele.

Melyik Lackey a favoritod? Melyiket várod leginkább kézbe?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!