Megdöntötték DeadFoxék rekordját! - Már nem az övék a leghosszabb mérkőzés

Megdöntötték DeadFoxék rekordját! - Már nem az övék a leghosszabb mérkőzés

Korábban a DeadFox és ex-csapata tartotta azt a rekordot, amiben a legtöbb kört játszották egy hivatalos mérkőzésen. Ezt sikerült überelni!

2016 január 30-án a PGL EU Minor versenyén esett meg, hogy a PixelFire  (DeadFox, flash, BARBARR, tabu, maeVe) és a DenDD (dumz, zende, berg, cype, BENDJI) 79 kört játszott egymás ellen, hogy végül kiderüljön melyikük a jobb. Bár ebből ezt nemigen lehet megmondani, a következő pálya eredményéből már annál inkább (16-5 @ Train), ami más simán DeadFoxéknál landolt.

Ekkor állították fel azt a legtöbb kört számláló mérkőzés rekordját, amit offline játszottak, és amit azóta sem sikerült megdönteni senkinek. Ezidáig! Egyébként az MLG Majorre végül nem sikerült selejteznie magát a PixelFire-nek, viszont DeadFox karrierjének elindításában nagy szerepet játszott.

A pálya, ahol DeadFox és Flash 80 kört játszott - CS:GO Retró 2. rész

Miután megnézhettünk az első hivatalos CS:GO mérkőzést, a CS:GO retró ezúttal a leghosszabb LAN-on játszott meccsel jelentkezik, ami ráadásul magyar érdekeltség is. Még a panorama UI érkezése előtt a játék kiírta, hogy egy MM mérkőzés akár másfél óra is lehet; ha belekezdtél fejezd is be, különben kapod az MM büntetést.

Ezt a rekordot senkinek sem sikerült megdönteni egészen mostanáig (nem mintha bárki szeretne közel 3 pályányi kört játszani csupán 1 map alatt - a szerk.). 

80 kört játszott egymással, ráadásul decider pályán a francia többségű chebran (DEVIL, maTHEND, to1nou, Fuks, devoduvek) és a teljes belga felállású Sector One (yNc, Ritchiee, Stev0se, Niko, simix). 

Forrás: VaKarM.net

A verseny a LouvardGame 4.2 nevet viseli és Charleroiban rendezték meg 16 csapat részvételével. Az összdíjazás pedig €7000 volt, ami nagyjából 2,2 millió forintnak felel meg, amiből az első helyzetet 1,1 milliót tehet zsebre. 

Itt esett meg az az elődöntő a felső ágon, ahol a harmadik, mindent eldöntő pályán 80 körig tartott a küzdelem. Érdekesség, hogy hiába nyert a Sector One, később kikaptak az ex-againts All authority (wallax, MetaL, waneG, beyAz, Jas_x) ellen, így alsó ágon újból találkoztak, de itt már csak Bo1-ben, amit a chebran meg is nyert. Sőt, később az grandfinalt is behúzták!

Kétségtelen, hogy egy francia tömeg LAN és egy Minor nem azonos súlyú, de mivel mindkettő LAN-on, offline körülmények között történt, ezért a rekord döntés tagadhatatlan! Mostantól ezt a 80 kört kell überelnie a csapatoknak!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!