FRISSÍTVE! - A lengyel veterán visszatér, ráadásul nem is akármilyen csapatban!

FRISSÍTVE! - A lengyel veterán visszatér, ráadásul nem is akármilyen csapatban!

NEO érkezésével a csapat irányító gondja is megoldódna.

A Gambit-tel Majort nyert Dauren "AdreN" Kystaubayev idén január óta erősíti a FaZe Clan csapatát, igaz sokan vitatkoznának azzal, hogy valóban erősíti-e őket. Tény, hogy bár az ELEAGUE CS:GO Invitational és a BLAST Pro Series madridi versenyét megnyerték, a legtöbb esetben nem csak AdreN kullog a társai mögött, de az egész FaZe is a többi csapat mögött. 

Bár NiKo, a csapat irányítója inkább a szükség miatt felvett szerepekre szokott panaszkodni, a közösség nagy része nem tudta elfogadni AdreN-t, mint FaZe játékost. Rengetegen kérték már a lecserélését, hiszen az sem volt ritka, hogy a beugróként játszó, egyébként a csapat edzőjeként dolgozó YNk is jobban teljesített, mint a kazah játékos. Egyelőre nem érdemes erre nagyobb összeggel fogadni, de bizonyos források azt állítják, hogy a FaZe már meg is találta AdreN utódát.

Bizony, a Virtus.pro veteránja, Filip "NEO" Kubski jelentkezett be AdreN helyére, aki egyúttal a csapat irányítását is átvenné NiKo-tól. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a rajongók azonnal elindították a kutatást és kiderítették, hogy NEO Facebookos barátlistájához nemrég csatlakozott YNk, illetve a csapat már gyakorolt is együtt a napokban.
A képen YNk és neo neve egyértelmű, HARIZMA NiKo-t, BIG Bwain olofmeister-t, bob rain-t, sponge pedig GuardiaN-t takarja. Mindezt továbbra is ajánlott feltételekkel kezelni, hiszen az is lehet, hogy valóban AdreN lecserélésén dolgozik a FaZe, de végül nem NEO lesz a befutó. A 31 éves lengyel játékos bizonyította már tehetségét a Virtus.pro színeiben, most viszont már közel fél éve inaktív, egyedül kisebb selejtezőkön játszott főként baráti mixekkel.

Az új FaZe Clan:

  • Håvard "rain" Nygaard
  • Nikola "NiKo" Kovač
  • Ladislav "GuardiN" Kovács
  • Olof "olofmeister" Kajbjer
  • Filip "NEO" Kubski
  • Janko "YNk" Paunović (edző)

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!