HyperX és Logitech perifériákkal gazdagodhatsz az EPL magyar nyelvű adásán

HyperX és Logitech perifériákkal gazdagodhatsz az EPL magyar nyelvű adásán

Második fordulós csoportkörrel folytatódik az ESL Pro League! Mi pedig még nagyobb nyereményjátékkal térünk vissza!

Az ESL hivatalos profi ligája ma 18:20-tól folytatódik a második fázissal. Az első körben a FaZe, a mousesports, a G2, és az Astralis jutott tovább, így ők már biztosan ott lesznek június 18 és 23 között a döntőben. A második fordulóban újraosztották a csapatokat, tehát most két darab négy csapatos csoportot hoztak létre, amiből végül az első kettő, vagyis összesen négy csapat jut tovább. 

Ahogy legutóbb ezúttal is készültünk nektek nyereményjátékkal, de most jóval feljebb raktuk a lécet, ugyanis a következő 10 napban jelentkezhettek a HyperX Alloy FPS billentyűzetért és a Logitech G502 Proteus Spectrum egérért. És hogy miként? Az alábbi linkre képre kattintva eligazodhattok! Ne felejtsétek el, hogy a küldetés minden részét teljesítenetek kell ahhoz, hogy közelebb kerüljetek a nyereményekhez!

Kövesd az EPL meccseket májusban is és nyerd meg a Hyperx és Logitech nyeremények egyikét!

Minden esport 1 helyen! - esport, esport hírek, esport cikkek, esport interjúk, esport események - Counter Strike, CSGO, League of Legends, Hearthstone, Battlefield 5, Bf5, Dota2, Overwatch, Fifa, Fifa19, WoT, World of Tanks, Apex, ApexLegends, Fortnite, PUBG, R6S, Rainbowsix, MNEB

A következő napokban pedig ekképp alakul a menetrend!

A magyar közvetítést pedig az esporthuCS csatornán éritek majd el a fentebb látott időpontokban!

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!