"Ne miattam utasítsd el az ajánlatot, barátom" - Pasha áldását adta a FaZe-es cserére

Az ajánlat után NEO azonnal felhívta Pasha-t, aki igazi barátként viselkedett vele.

A pletykák tényleg igaznak bizonyultak, tegnap délután a FaZe bejelentette, hogy AdreN elhagyja a csapatot, helyére pedig NEO érkezik.

A VP szétesése óta már Snax is megpróbált beilleszkedni egy európai csapatba -több, kevesebb sikerrel-, ezúttal pedig NEO hagyta el a teljesen lengyel csapatát, hogy all-star elitben játszhasson. A sors iróniája, hogy pont a VP ellen kezdte meg FaZe-es pályafutását, méghozzá egy nagyon sima 6-16-os Mirage-zsal és két szorosabb pályával. A szerver leggyengébb játékosa ő volt, de az új környezet és a kommunikáció még nagyban befolyásolhatta a játékát.

Tegnap késő délután végül Pasha is megosztott Twitterjén egy aranyos történetet, ahol a szokásos Pasha London School mondataival mesélte el, hogy mi történt az ajánlat megérkezése után.

Szinte lehetetlen idézni ebből a pár mondatból, így nagy vonalakban megpróbáljuk elmagyarázni, hogy mit is szeretett volna ezzel kihozni a lengyel veterán. Papito éppen horgászni volt vasárnap délután, amikor kapott egy üzenetet NEO-tól, miszerint beszélniük kéne. Ő egyből felhívta, NEO pedig elmondta neki, hogy ajánlatot kapott a FaZe-től. Pasha ezután egyből rávágta, hogy vele ne foglalkozzon ebben a kérdésben, mivel ez az ő esélye és az ő élete. Ezután még szerencsét kívánt neki és kicsit viccelődött is a maga módján.

Az e-sport profi közösség nagyon ritkán ilyen elfogadó egymással, de Pasha és NEO már több, mint 10 éve ismerik egymást, aminek a nagy részében együtt is játszottak. Külön szép gesztus volt NEO-tól, hogy azonnal felhívta Pasha-t, aki pedig egyből áment mondott a frigyre. Sok játékos tanulhat ebből a történetből, a világ pedig egy szebb hely lenne, ha mindenki úgy tudna gondolkozni, mint Pasha.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!